TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odlazim
banši
srećno

titanic_ship.jpg

odlazim
banši
srećno

titanic_ship.jpg
(p)otopila sam ga :mrgreen:

e bez zezanja,primenila sam tvoju tehniku struganja nozem samo sto sam umesto noza uzela varjacu neku i krenula da kopam i dzaram po smetovima....posto nozem secem prste ruke,pretpostavljam da bi i frizider nastradao :neutral:

bacila sam ne znam koliko kila snega iz tiganja u kadu,topila i tako...na kraju ga oribala,obrisala suvim krpama,vratila stvari,ukljucila i eto sve je dobro proslo,nije bilo previse poplave,hrana je prebacena u medjuvremenu u drugi frizider i problem resen :D

(p)otopila sam ga :mrgreen:

e bez zezanja,primenila sam tvoju tehniku struganja nozem samo sto sam umesto noza uzela varjacu neku i krenula da kopam i dzaram po smetovima....posto nozem secem prste ruke,pretpostavljam da bi i frizider nastradao :neutral:

bacila sam ne znam koliko kila snega iz tiganja u kadu,topila i tako...na kraju ga oribala,obrisala suvim krpama,vratila stvari,ukljucila i eto sve je dobro proslo,nije bilo previse poplave,hrana je prebacena u medjuvremenu u drugi frizider i problem resen :D

:klap:

inače, sobranie je toliko kvalitetna pljuga
da razmišjam da im pišem kako su im super cigare
pa me možda časte nekim boksom :mrgreen:

tako moj ujko pisao TAKOVU neku žalbu kako su im pregorele grisine, neukusne itd
i dobija odgovor: hvala vam što koristite naše proizvode i poslali kutiju grisina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back