TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...opiso bi ti rado proces od praseta do čvaraka i šnicle, al ovde ima budaletina iz društva za zaštitu životinja, pa će da galame...

Ma, niko od njih ti neće ništa naopako reći ako je životinja usmrćena na što bezbolniji način.
A šta se dešava posle smrti tj. koji procesi su uključeni u obradi mesa do stavranja gotovih namirnica je već nešto drugo.
I ne bi trebalo da ima toliko veze sa zaštitom životinja koliko sa zaštitom ljudi, tj. potrošača. :)

bezbolno...:confused:
sekira u glavu i nož pod grlo...
da, da...higijena, trihineloskopija, sanitarna, ovalni pečati, blabla...
ali...welcome to Serbia...

ovo bas zvuci jezivo, ali, gica se ne pati kada je tupom stranom sjekire, tzv. usima, udare u glavu, ona mucenica odmah padne, nije ni svjesna sta joj se desilo... tako i bika seljaci usmrte za tri sekunde... sto je svakako humanije nego gledati u koridi kako ga probada macem
a jagnjad gledati je vec tuzno
felix, kako to veterinari rade, injekcijom?

ovo bas zvuci jezivo, ali, gica se ne pati kada je tupom stranom sjekire, tzv. usima, udare u glavu, ona mucenica odmah padne, nije ni svjesna sta joj se desilo... tako i vola seljaci usmrte za tri sekunde... sto je svakako humanije nego gledati u koridi kako ga probada macem

neškodljivo uklanjanje...:per:

ovo bas zvuci jezivo, ali, gica se ne pati kada je tupom stranom sjekire, tzv. usima, udare u glavu, ona mucenica odmah padne, nije ni svjesna sta joj se desilo... tako i vola seljaci usmrte za tri sekunde... sto je svakako humanije nego gledati u koridi kako ga probada macem

ja sam pre neko veče od jedne buduće veterinarke čula da ih ubiju strujom pa im posle istoče krv
i da navodno to prženje njih ne boli, ali osećaju strah pre toga
sad.. nem pojma.... meni je gica ozbiljno žao, mnogo su pametne i sve.. ali i ukusne =(
edit: o svinjama je govorila, ne o jagama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back