gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Na koji nacin se ubije puz,ako hoces da ga jedes?
puža u životu probao nisam, niti znam kako se spremaju, niti bi to jeo, tako da ti je test propao...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na koji nacin se ubije puz,ako hoces da ga jedes?

...opiso bi ti rado proces od praseta do čvaraka i šnicle, al ovde ima budaletina iz društva za zaštitu životinja, pa će da galame...

puža u životu probao nisam, niti znam kako se spremaju, niti bi to jeo, tako da ti je test propao...![]()
........da li je to OK,prema puzu?bezbolno...
sekira u glavu i nož pod grlo...
da, da...higijena, trihineloskopija, sanitarna, ovalni pečati, blabla...
ali...welcome to Serbia...

ovo bas zvuci jezivo, ali, gica se ne pati kada je tupom stranom sjekire, tzv. usima, udare u glavu, ona mucenica odmah padne, nije ni svjesna sta joj se desilo... tako i vola seljaci usmrte za tri sekunde... sto je svakako humanije nego gledati u koridi kako ga probada macem
a jagnjad gledati je vec tuzno
felix, kako to veterinari rade, injekcijom?

ovo bas zvuci jezivo, ali, gica se ne pati kada je tupom stranom sjekire, tzv. usima, udare u glavu, ona mucenica odmah padne, nije ni svjesna sta joj se desilo... tako i vola seljaci usmrte za tri sekunde... sto je svakako humanije nego gledati u koridi kako ga probada macem
a jagnjad gledati je vec tuzno
felix, kako to veterinari rade, injekcijom?
ovo bas zvuci jezivo, ali, gica se ne pati kada je tupom stranom sjekire, tzv. usima, udare u glavu, ona mucenica odmah padne, nije ni svjesna sta joj se desilo...
jepga, ja sam mislila da se kolje da bi se usmrtila, a da je isticanje krvi prirodna pojava klanja =)
jepga, ja sam mislila da se kolje da bi se usmrtila, a da je isticanje krvi prirodna pojava klanja =)