ima, sto pitash?
Jesi ? Odlicno treba mi inf ! Javit cu ti se PP -om , al kad cu bit na kompu ! Moze ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima, sto pitash?

nisam ,bas sam sad teo da te tampi za neki muvi
idem vidim o cemu je taj ,skinuo sam Surrogates,Antihrist od ovih novijih iz 2009 i Public enemy e da,i taj je dosadan isto![]()
,ali mi je nekako tesko da nastavim,kad prekinem,Surogates nije los,a ovo je nesto sa Milom Jovovic..kao na nekom ostrvu nesto..neam pojma,sve neka sranja u poslednje vreme,tako da cu najverovatnije kasnije da pustim Tombola (1985) yessssss..nostalgija...snimane su neke scene kod mene u kraju,bas se secam bio sam nackli..ono..u nekom raspalom lokalnom bioskopu..missim ta scena i neki lokalni gangula Garip (kralj pijace) je imao ulogu..kao pokazuje nekom moronu kako se prepravljaju brojevi na listicu 

... ladno su dali Vrele noci Jozefine Mucenbaher..neki HC rnicpo..desvanje pre fazon 100 god.,secam se kao da je bilo juce..i sad ajd sto je dosla cela osnovna,nego..ceo jebeni kraj,matorani neki,komsije i to..hahaaaaaaa..naciiii...kakav morbid...svi sedimo i damogle..a ono..penetracija..jaaaa..jaaa..shnel i te 4e (nemacki rnic)...yesssssss...

PE sam skinuo,ali nikako da ga pustim,Antihrist me smorio...t.j. zaspao sam brzo,mozda i nisam zbog filma,a jeste tripozno uradjen,missim..vidi se na poceku kako ulazi,ali mi je nekako tesko da nastavim,kad prekinem,Surogates nije los,a ovo je nesto sa Milom Jovovic..kao na nekom ostrvu nesto..neam pojma,sve neka sranja u poslednje vreme,tako da cu najverovatnije kasnije da pustim Tombola (1985) yessssss..nostalgija...snimane su neke scene kod mene u kraju,bas se secam bio sam nackli..ono..u nekom raspalom lokalnom bioskopu..missim ta scena i neki lokalni gangula Garip (kralj pijace) je imao ulogu..kao pokazuje nekom moronu kako se prepravljaju brojevi na listicu
e..a taj bioskop,kad se otvorio...prvi film je bio besplatan,ono...gratis da nas navuku i ladno su dali Vrele noci Jozefine Mucenbaher..neki HC rnicpo..desvanje pre fazon 100 god.,secam se kao da je bilo juce..i sad ajd sto je dosla cela osnovna,nego..ceo jebeni kraj,matorani neki,komsije i to..hahaaaaaaa..naciiii...kakav morbid...svi sedimo i damogle..a ono..penetracija..jaaaa..jaaa..shnel i te 4e (nemacki rnic)...yesssssss
posle je pretvoren kino u neki bilijar usrani,a sad je veleprodaja auto delova![]()

jaoo plavooka kakva navlakusa![]()
Nego je ima tko da je putovao ZG-BG busom ?

Mandolina kapetana Korelijapa ne znam kako ispod kreveta, majku mu
u kom trenutku se našao tu...
ajde mi kažite neki lepi ljubavni filmić
gde se oni rastaju, pa se sastaju posle 7-8-9-100 godina![]()