TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobar jutar!
danas nisam trebala da radim zbog patrijarha, jer nam firma nije u centru grada pa je dogovor bio da ni ne dolazimo zbog kasnijeg kolapsa u gradu.
onda je dogovor bio da provedem dan sa dečkom koji ne radi jer mu kasni plata i onda odbija da ide na posao, a kod kog sam onda otišla juče posle posla.
da bi se ovaj mamlaz sinoć u 22h odlučio da sutra ipak dodjemo na posao, i koleginica mi to javi.
tu mi se prevrne želudac jer mislim... nema šta da objašnjavam.
onda se jutros u kupatilu setim da boki nije tu i da onda ja moram da otključam firmu a to znači da moram da dodjem na vreme a ne da kasnim 10 min kao obično.
ni to nije problem, nego se setim da mi je ključ od firme juče ostane u drugoj jakni, al se nisam vraćala po njega jer ko veli - ne radimo sutra, a i boki je tu. al šipak, boki ode danas na sabajle u šabac na teren.
ja nemam vremena da idem do kuće po ključ i da se vraćam. moram cimam tatu da mi donese a žao mi. pa se setim da mi ostao bajs na poslu juče i to napolju, ali opet šipak, jer sam rekla bokiju da kad bude dolazio ujutru, neka utera bajs unutra. i on čovek to stvarno uradio, a da je bajs ostao u dvorištu, mogla bih da odem na drugu kapiju koja radi na kombinaciju pa da ga uzmem na brzaka odem gajbi i vrnem se.
na kraju sam ipak morala da cimam tatu.
znam da vas ovo ne interesuje, ali sam morala da se ispraznim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back