Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
posle tri dana dijete i posta
(dakle, jedem samo povrće i čajeve)
moja ljubav prema hrani se
naprasno ispuhala...

2133ok7.jpg

moja ljubav prema hrani se nece nikada ispuhati,u zivotu mi je najvise krivo sto nemam onaj metabolizam sto sprzi sve sto uneses u sebe,e da je tako jela bih i povracala i tako do besvesti ko rimljani :neutral:

koliko hrane jos ceka da je probam :heart:

moja ljubav prema hrani se nece nikada ispuhati,u zivotu mi je najvise krivo sto nemam onaj metabolizam sto sprzi sve sto uneses u sebe,e da je tako jela bih i povracala i tako do besvesti ko rimljani :neutral:

koliko hrane jos ceka da je probam :heart:
ona jede pa povraća
a kolača joj nikad dosta
:D
ih
ja to kompenzujem čitanjem Pavićevih knjiga
tamo je sve od
vina, čaja, mleka
hleba, kolača, cimeta, jaja, rotkvica...
virtuozniji je u kuhinji nego svetski kuvar..

ona jede pa povraća
a kolača joj nikad dosta
:D
ih
ja to kompenzujem čitanjem Pavićevih knjiga
tamo je sve od
vina, čaja, mleka
hleba, kolača, cimeta, jaja, rotkvica...
virtuozniji je u kuhinji nego svetski kuvar..
pa ako imas dobar metabolizam sve svarish i samo se po*****sh
evo ako ocesh ja cu da ti prodam svoj :mrgreen:
pa muskarci imaju drugaciji metabolizam od zena i brze sprze sve sto unesu :neutral:
naravno ne svi,zato se neki do dvadesete pretvore u nesto nalik dlakavom burencetu,sto mom oku ne prija :neutral: to od onih ranojutarnjih prejedanja mesistem,lebom i krompirom i zalivanjem svega toga sa nekih pola litre piva :neutral:

al dobro mene ne zanima to,hrana me vise privlaci u gurmanskom smislu,znaci isprobavanje nove hrane do besvesti....a zivot nije tako dug niti su prilike brojne da se isproba sve sto postoji...a tek onda kad predjem na vina i druga alkoholna pica....pa dezeri...i kreativnost jednog umetnickog dela kada vidis i prvi put okusis neki kolac npr :eek:

inace bas bi bilo lepo kad bi imali bar jedan jeftini restoran indijske hrane,gde ces moci da se najedes dobro za maksimum deset eura,ko kod kineza sto mozes da se najedes za manje od pet eura al nesto mi se ne javlja da ce se to skoro desiti...al kad bi neko otvorio tako nesto,mislim da bi mu cak i posao dobro isao jer je indijski restoran u beogradu bezobrazno skup...jes da je dobra hrana,al to mogu da finansiram jedino da prodam bubreg i plucno krilo :neutral:

i najlepsi psiho-fizicki dozivljaji su mi probanje nove hrane i kada prvi put krocis na novo tlo i svo to uzbudjenje i neizvesnost koji te cekaju,pa snalazenje,ispitivanje :sad2: :heart:

i najlepsi psiho-fizicki dozivljaji su mi probanje nove hrane i kada prvi put krocis na novo tlo i svo to uzbudjenje i neizvesnost koji te cekaju,pa snalazenje,ispitivanje :sad2: :heart:

meni mirisi..
jako sam osetljiva na iste i retko šta mi ne prija
i u svakom mogu da nadjem neki savršen fragment...
najviše volim miris
šampinjona
novih cipela
i tople prolećne noći..
kada bih to mogla da pretočim u parfem
ili salatu, a salatu u parfem
bilo bi savršeno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back