guest 135511
Buduća legenda
- Poruka
- 39.924
Meni se indijska hrana ne svidja bas...zacini su im bas jaki...
zar to nije fantastično
da ti zapali i dušu i telo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se indijska hrana ne svidja bas...zacini su im bas jaki...
Dobroj'tro...
Jel ste umorili...

pa muskarci imaju drugaciji metabolizam od zena i brze sprze sve sto unesu
naravno ne svi,zato se neki do dvadesete pretvore u nesto nalik dlakavom burencetu,sto mom oku ne prijato od onih ranojutarnjih prejedanja mesistem,lebom i krompirom i zalivanjem svega toga sa nekih pola litre piva
al dobro mene ne zanima to,hrana me vise privlaci u gurmanskom smislu,znaci isprobavanje nove hrane do besvesti....a zivot nije tako dug niti su prilike brojne da se isproba sve sto postoji...a tek onda kad predjem na vina i druga alkoholna pica....pa dezeri...i kreativnost jednog umetnickog dela kada vidis i prvi put okusis neki kolac npr
inace bas bi bilo lepo kad bi imali bar jedan jeftini restoran indijske hrane,gde ces moci da se najedes dobro za maksimum deset eura,ko kod kineza sto mozes da se najedes za manje od pet eura al nesto mi se ne javlja da ce se to skoro desiti...al kad bi neko otvorio tako nesto,mislim da bi mu cak i posao dobro isao jer je indijski restoran u beogradu bezobrazno skup...jes da je dobra hrana,al to mogu da finansiram jedino da prodam bubreg i plucno krilo
i najlepsi psiho-fizicki dozivljaji su mi probanje nove hrane i kada prvi put krocis na novo tlo i svo to uzbudjenje i neizvesnost koji te cekaju,pa snalazenje,ispitivanje![]()
![]()

((((ja je bas zbog zacina i ljutine i volimMeni se indijska hrana ne svidja bas...zacini su im bas jaki...

ja volim miris prolecnog jutra,onog prvog koji udahnes kad otvoris prozormeni mirisi..
jako sam osetljiva na iste i retko šta mi ne prija
i u svakom mogu da nadjem neki savršen fragment...
najviše volim miris
šampinjona
novih cipela
i tople prolećne noći..
kada bih to mogla da pretočim u parfem
ili salatu, a salatu u parfem
bilo bi savršeno...

Banshee
"pa muskarci imaju drugaciji metabolizam od zena i brze sprze sve sto unesu"
ja sam onda musko.![]()

ja sam onda musko.![]()
e bas hocu.![]()

ja je bas zbog zacina i ljutine i volim
ja volim miris prolecnog jutra,onog prvog koji udahnes kad otvoris prozor
a mrzim miris zime
i mrzim miris pasulja i przenog crnog luka
dok volim miris svezeg belog luka na rukama
mirisi su mi asocijacije
i kad osetim poznat miris mogu da se setim istog trenutka osobe,mesta,dogadjaja cega god
najvecu setu u meni budi miris jednog sladoleda koji sam davno jela![]()

ja je bas zbog zacina i ljutine i volim
ja volim miris prolecnog jutra,onog prvog koji udahnes kad otvoris prozor
a mrzim miris zime
i mrzim miris pasulja i przenog crnog luka
dok volim miris svezeg belog luka na rukama
mirisi su mi asocijacije
i kad osetim poznat miris mogu da se setim istog trenutka osobe,mesta,dogadjaja cega god
najvecu setu u meni budi miris jednog sladoleda koji sam davno jela![]()

A koji je to deo sebe najviše voleo...?![]()