Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne smijes da odustajes:lol:..izgleda da slabije kapira...

Tja... Ma, ne odustajem, nego ga vec dva dana nema, a pitanje je da li ce i sutra doci... A ubija me ovo iscekivanje.
Ne, znate sta-sad mi je krivo sto nisam se normalno ponasala, kao sto bih sada, kao sto sam u ponedeljak, kad sam shvatila da je on samo obican decko (matorac) a ja ga velichala kao da je ne znam sta, i onda ko mula cutala i skretala pogled u stranu. I tako mesec dana. :|
A mogla sam da se zezam, i sad i kad bi me zvao na to pivo sa drustvom, koja sam ja do sada odbijala, otisla bih normalno, ono, kao, sta, pa idem sa kolegama posle posla na pivo...

Ali, ybg... Da je baba imala mooda...

Tja... Ma, ne odustajem, nego ga vec dva dana nema, a pitanje je da li ce i sutra doci... A ubija me ovo iscekivanje.
Ne, znate sta-sad mi je krivo sto nisam se normalno ponasala, kao sto bih sada, kao sto bih u ponedeljak, kad sam shvatila da je on samo obican decko (matorac) a ja ga velichala kao da je ne znam sta, i onda ko mula cutala i skretala pogled u stranu. I tako mesec dana. :|
A mogla sam da se zezam, i sad i kad bi me zvao na to pivo sa drustvom, koja sam ja do sada odbijala, otisla bih normalno, ono, kao, sta, pa idem sa kolegama posle posla na pivo...

sta ti je, imas sisu: )

Ne, znate sta-sad mi je krivo sto nisam se normalno ponasala, kao sto bih sada, kao sto bih u ponedeljak, kad sam shvatila da je on samo obican decko (matorac) a ja ga velichala kao da je ne znam sta, i onda ko mula cutala i skretala pogled u stranu. I tako mesec dana. :|

ma Dano doci ce nije umro ne daj boze..
to tebi samo raste apetit za njim pa te fata nervoza...
to je normalno..batali musli..uzmi neki alkohol da ti se opuste nervi...;)

Ne,ne...morash u sebi da odustanesh, samo tako funkcionishe.
Opisano u jednoj knjizi staroj...sistem kristalizacije u ljubavi...
A) malo cimnesh tek da skrenesh pazznju zzrtve na sebe (U prevodu:pipkash sluchajno vrat i mish),
B) zatim se motash uokolo ne chinechi nishta konkretno shto bi bilo logichno da usledi posle akcije pod A)
C) kada zzrtva postane nestrpljiva i sama olaksha situaciju konkretnim predlogom prihvatish
D) a zatim ispalish kako bi zzrtvu naterao da pati
E) zatim se povuchesh iz vidokruga dovoljno dugo da se zavrshi proces kristalizacije a to je u nekoliko faza koje slede:
1) bes
2) rezigniranost
3) tuga
4) auto-okrivljavnje
5) duboka patnja i chezznja
6) oproshtaj svega chak i onog shto che tek da sledi
7) ubedjenje da smo zavoleli nasheg manipulatora.

i dano sta bi na kraju?
nisam pratio fabulu radnje?
a , eto tipujem da bi bila najaca na temi kod pipi
kakav je tip somina,ne vredi njemu nista okretati ))
vec ti je bio iza ledja,da je bio neki,mogao ti je zacas podici suknju

Ne, znate sta-sad mi je krivo sto nisam se normalno ponasala, kao sto bih sada, kao sto sam u ponedeljak, kad sam shvatila da je on samo obican decko (matorac) a ja ga velichala kao da je ne znam sta, i onda ko mula cutala i skretala pogled u stranu. I tako mesec dana. :|

na sve ovo, samo cu kratko- da je on ovo ili ono, do sad bi te ne muvao, nego smuvao i vec bi ti nama pricala o detaljima iz auta, kuhinje, kreveta i lustera ( u predahu). pa jedino slep pored ociju ili pedercina moze da ostane ladan pored tvoje lepote. idi dalje, nije on za dzabe sam u tim godinama.

Ne,ne...morash u sebi da odustanesh, samo tako funkcionishe.
Opisano u jednoj knjizi staroj...sistem kristalizacije u ljubavi...
A) malo cimnesh tek da skrenesh pazznju zzrtve na sebe (U prevodu:pipkash sluchajno vrat i mish),
B) zatim se motash uokolo ne chinechi nishta konkretno shto bi bilo logichno da usledi posle akcije pod A)
C) kada zzrtva postane nestrpljiva i sama olaksha situaciju konkretnim predlogom prihvatish
D) a zatim ispalish kako bi zzrtvu naterao da pati
E) zatim se povuchesh iz vidokruga dovoljno dugo da se zavrshi proces kristalizacije a to je u nekoliko faza koje slede:
1) bes
2) rezigniranost
3) tuga
4) auto-okrivljavnje
5) duboka patnja i chezznja
6) oproshtaj svega chak i onog shto che tek da sledi
7) ubedjenje da smo zavoleli nasheg manipulatora.

Pipi, carica si, stvarno. ;)
MA to je onaj shto plete mrezzu pa onda zadigne i padne u nesvest.
:lol:
na sve ovo, samo cu kratko- da je on ovo ili ono, do sad bi te ne muvao, nego smuvao i vec bi ti nama pricala o detaljima iz auta, kuhinje, kreveta i lustera ( u predahu). pa jedino slep pored ociju ili pedercina moze da ostane ladan pored tvoje lepote. idi dalje, nije on za dzabe sam u tim godinama.

:lol: :)

Ej, ljudi, odustajem skroz, necu ga vise pominjati, a i vi ne pitajte. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back