- Poruka
- 9.306
Šta jednu?Obe ili ništa!Sta se smejes, daj i ti jednu.....: )

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta jednu?Obe ili ništa!Sta se smejes, daj i ti jednu.....: )

'el taj bosanac Robin?...a, 'el znate kad bosanac vozi taxi i udje mu strendzerka i kazze " how do you do " a on odgovori tu-ril-lu-lu-lu-lu-lu...istom melodijom...![]()

Shta se brinesh...pa dobio je i istu Mikicu pa se ne zzali...

Pregledam stare mailove.........ozbiljnih, dosadnih, otkacenih i super zanimljivih prepiski....cega sve tamo nema................i medju njima naletim na mailove bivse ljubavi, nekoga do koga mi je bilo jako stalo...nisam ih izbrisala, ostavila ih, ko zna zbog cega, valjda mi bilo zao da brisem nesto sto me cinilo srecnom...............a sada mi je zao sto to nisam uradila, sto sam naisla na njih.............
Da li se i vama, kao meni, desava da osobi sa kojom ste sada u vezi tepate isto onako kao i bivsoj ljubavi?
Citam, i ne vjerujem........zar sam zaboravila kako sam se njemu obracala nekada........i zar je moguce da nista milije nisam uspjela smisliti za moju dusicu, nego bas kao i bivsem............e u pm!

Ja sam bivsu ljubav trpo, tako da se isto vata.........
ček bre dano,
šta te sad ubaci?

:| 
Upala sam u depresiju za sekundu. Niti cu da se kupam, niti da cupam obrve, necu cak ni zube da operem. Sad cu da jedem svoj omiljeni Dr. Oetker musli-kranchi sa bademom i da gledam Star Trek. I sta se lozim tu, kad nema sansi? :x Bolje da idem da jurim Celavog.![]()
Cao svima!![]()
Pa, nista... Smucilo mi se sve da se spremam za posao a do sad sam isla kao dripac.
Ma... Nervira me to sto ne radimo zajedno, a ja sam vec obavila svoje, pa je sad na njega red ako oce nesto. A nesto ga nema...:|
![]()
..izgleda da slabije kapira...sto je zaboga:?
ja sam bas zainteresovana za tvoj slucaj al' ne mogu nista da povatam..?
kad si u depresiji.... jede se cokolada..tako da... nije to to...![]()
Upala sam u depresiju za sekundu. Niti cu da se kupam, niti da cupam obrve, necu cak ni zube da operem. Sad cu da jedem svoj omiljeni Dr. Oetker musli-kranchi sa bademom i da gledam Star Trek. I sta se lozim tu, kad nema sansi? :x Bolje da idem da jurim Celavog.![]()
Cao svima!![]()
ček bre
si namazala rozi lak?
jesi.
ostatak je pis ov kejk.
ne smijes da odustajes..izgleda da slabije kapira...
nekateneka lsd =)