LysergicAcid
Poznat
- Poruka
- 9.150
ja pio neku sljivu
ali sam prestao da ispari ovaj smrad do veceras))
aj ne lazi, kada smo pili lozu....13.juli....jeeeeee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja pio neku sljivu
ali sam prestao da ispari ovaj smrad do veceras))
aj ne lazi, kada smo pili lozu....13.juli....jeeeeee
))
)))ma ovo mi kolega nasuo...ja reko malo a on pola chashe...od 3dl))
inace ne pijem zestu zbog bubrega...

meni jetru nagrizla ciroza, ali nema veze, mladi smo.....![]()

)))daj jedan 13 jul. iznervirala sam se.)))
))i cekaj, je l to sad za neku dramu? tvoja je bila malo nedefinisana kao sto sam ti vec rekla i istog trenutka zacatovana. znaci ko neka razmazena deca ste, moje kantice, lopatice)))
ovako opsta tema je radi ljudi koji ovde dolaze i u tom smislu je ni ne gledam kao moju, tvoju, ali ne, neki zlikovac mora da postoji. dakle stvarno smarate.
Znaci 2 reci su bolja definicija od onakvog objasnjenja..neki su se slozili da ona tema treba biti lepljiva i za ocekivati od drugih koji su je svojom zlobom zatvorili..bitno da se na ovoj ne chetuje ceo dan..necemo duziti vise..sve u redu pozdrav
dzordzi
ukoliko nisi invalid idi brate prosetaj
ako imas neki problem onda izvini
Mislim da nisam trazio tvoje misljenje.
nemoj tako, ima ovde i nas invalida: )
naravoucenije: ako nisi invalid imas neki problem........
))vazi.Znaci 2 reci su bolja definicija od onakvog objasnjenja..neki su se slozili da ona tema treba biti lepljiva i za ocekivati od drugih koji su je svojom zlobom zatvorili..bitno da se na ovoj ne chetuje ceo dan..necemo duziti vise..sve u redu pozdrav
i ja isto mislim, trazi misljenje psihijatra...nije on taj: )
dragi moji muskici ja svako vece idem negdjeops:

Javi se dr iggyju za lekove.
ja imam problem,a mogu da budem i invalid,a bas bih volela da odem negde da prosetam,da gledam lepe momcice: )

ja imam problem,a mogu da budem i invalid,a bas bih volela da odem negde da prosetam,da gledam lepe momcice: )
lijepe zene prolaze kroz grad
ja na uglu stojim sasvim sam
prolaze one i gledaju mene
vec dugo ja ne vidjeh hrpu tako lijepe zene
nema sumnje lijepe su ko san...
![]()
![]()
![]()