Kafić Trenutna dešavanja

jel tako da je glupo ovde otvoriti ovu temu?

• Ukupno glasova
    18
dovedi se u red
ono sto je za mene rasprava za tebe je ocigledno svadja
i to je skroz okej sem sto ja ne zelim da cinim takvim ljudima plezir macujuci se sa njihovim zabludama
znaci u cilju da ti ne jm i bachim u tamnicu ignora
ponasajde se !
Опростите, господине, неће се поновити јер ако ме блокирате ускратићете ми поправак мозга. Лаку ноћ Вам желим.

pa sta je ona izrazila sem zelje da osporava moju tvrdnju ?
Дегенерик је за разлику од народа вишезначајан појам. И коју ја то хијерархију треба да поштујем? Ти не одговориш ни на једно питање, али прелазиш на аргументум ад хоминем, а тако си и коментарисао цео народ, што је генерализација. Пази да ти не дозволим деперсонализацију или још боље да ми одређујеш како ћу да се понашам. Заблистао си помињањем органа и то не директно.
Не замарај се да ми одговараш јер ми се не свиђа твој стил, односно непостојање истог.

Дегенерик је за разлику од народа вишезначајан појам. И коју ја то хијерархију треба да поштујем? Ти не одговориш ни на једно питање, али прелазиш на аргументум ад хоминем, а тако си и коментарисао цео народ, што је генерализација. Пази да ти не дозволим деперсонализацију или још боље да ми одређујеш како ћу да се понашам. Заблистао си помињањем органа и то не директно.
Не замарај се да ми одговараш јер ми се не свиђа твој стил, односно непостојање истог.
Kad postavis smisleno pitanje mozda i dobijes odgovor.
I nije depersonalizacija nego dehumanizacija, ja sam mnogo radikalniji sa protivnicima.

Back