Kafić Trenutna dešavanja

jel tako da je glupo ovde otvoriti ovu temu?

• Ukupno glasova
    17
ja sam napisao da smo mi nacija degenerika
to je fakt koji se moze potkrepiti lako
znaci nije plod neke agende neoliberalnog autosovinizma koji ja prezirem vec prosto koriscenje logike i zdravorazumsko zapazanje

dovedi se u red
ono sto je za mene rasprava za tebe je ocigledno svadja
i to je skroz okej sem sto ja ne zelim da cinim takvim ljudima plezir macujuci se sa njihovim zabludama
znaci u cilju da ti ne jm i bachim u tamnicu ignora
ponasajde se !
Опростите, господине, неће се поновити јер ако ме блокирате ускратићете ми поправак мозга. Лаку ноћ Вам желим.

pa sta je ona izrazila sem zelje da osporava moju tvrdnju ?
Дегенерик је за разлику од народа вишезначајан појам. И коју ја то хијерархију треба да поштујем? Ти не одговориш ни на једно питање, али прелазиш на аргументум ад хоминем, а тако си и коментарисао цео народ, што је генерализација. Пази да ти не дозволим деперсонализацију или још боље да ми одређујеш како ћу да се понашам. Заблистао си помињањем органа и то не директно.
Не замарај се да ми одговараш јер ми се не свиђа твој стил, односно непостојање истог.

Дегенерик је за разлику од народа вишезначајан појам. И коју ја то хијерархију треба да поштујем? Ти не одговориш ни на једно питање, али прелазиш на аргументум ад хоминем, а тако си и коментарисао цео народ, што је генерализација. Пази да ти не дозволим деперсонализацију или још боље да ми одређујеш како ћу да се понашам. Заблистао си помињањем органа и то не директно.
Не замарај се да ми одговараш јер ми се не свиђа твој стил, односно непостојање истог.
Kad postavis smisleno pitanje mozda i dobijes odgovor.
I nije depersonalizacija nego dehumanizacija, ja sam mnogo radikalniji sa protivnicima.

Back