- Poruka
- 64.385
јбт увек нам испрепадаш нове колаче ајде ћутиma otkud je nas
ja tu 20 godina nikad ga vido nisam a ni video nikad
ako je nas nek kaze kako se igra celavog macka il mokroga uha il kupusa lista
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
јбт увек нам испрепадаш нове колаче ајде ћутиma otkud je nas
ja tu 20 godina nikad ga vido nisam a ni video nikad
ako je nas nek kaze kako se igra celavog macka il mokroga uha il kupusa lista
ni ja ne razumem
ne ali mogu da te peku sise od preobilnog sisanja :Opojela sam neko grilovano povrće koje uopšte nije bilo grilovano
jel može da se umre od konzumacije živih tikvica?
Trebala si onda samo meso pojesti, pa sa prilozima više sreće sledeći put.pojela sam neko grilovano povrće koje uopšte nije bilo grilovano
jel može da se umre od konzumacije živih tikvica?
da je bilo mesa misliš da bih jela povrće?Trebala si onda samo meso pojesti, pa sa prilozima više sreće sledeći put.
okejne ali mogu da te peku sise od preobilnog sisanja :O
Onda si sama kriva, di je meso?!da je bilo mesa misliš da bih jela povrće?
u tanjiru nekoga ko ne postiOnda si sama kriva, di je meso?!
ne, samo od živih tikvicaјери вас боли желудац на нервној бази
што би рекла хирка некад види с духовником да ти направи неки цустом пост : )))))u tanjiru nekoga ko ne posti
ne idem u crkvu, tako da duhovnik s tim nema ništaшто би рекла хирка некад види с духовником да ти направи неки цустом пост : )))))
ма оке него ја увек искористим прилику да се подсетим генијалне поруке : )))ne idem u crkvu, tako da duhovnik s tim nema ništa
A joj, pa ti si sestra u Hristuu tanjiru nekoga ko ne posti

пет година касније и даље живимо живот у духу јеванђељаA joj, pa ti si sestra u Hristu![]()
Ja sam razrešen do ponedjeljka, tj. dok malo stanem na noge.што би рекла хирка некад види с духовником да ти направи неки цустом пост : )))))
Da.јери вас боли желудац на нервној бази
ja samo proveravam imam li duhovnu stranuA joj, pa ti si sestra u Hristu![]()
Treba postiti dušom, tikve i meso su nevažni zapravo.ja samo proveravam imam li duhovnu stranu