Kafić Trenutna dešavanja

jel tako da je glupo ovde otvoriti ovu temu?

• Ukupno glasova
    17
Есам ти причала како сам се у Истри заљубила у мушкат :zaljubljena:
Ненадјебиво, заводљиво, немошга се напити...срећа па није јефтино, тачно би алхос постала!
Tek sam relativno skoro počeo da pijem bijela vina, nešto mi nisu išla.

Ali donio mi drugar bocu tamjanike...ne mogu da se sjetim, negdje jug Srbije, pojma nemam, pa to je preljepo bilo.
Tako se sad i bijela opet dobijaju šansu.

Tek sam relativno skoro počeo da pijem bijela vina, nešto mi nisu išla.

Ali donio mi drugar bocu tamjanike...ne mogu da se sjetim, negdje jug Srbije, pojma nemam, pa to je preljepo bilo.
Tako se sad i bijela opet dobijaju šansu.
Исто, раније сам само црна сам могла да попијем и натерају ме да пробам, просеко, малвазију, мушкат...и сад само бело пијем. 🥰
Тамјаника, скоро сам пила неку Несаницу, предивна.

A pa da, gan je u fazonu mens sana in corpore sano, proteinski sejkovi itd. Mada i ja pijem proteine 😄
Eurovision Serbia GIF by zhanadarte

Čak je više naglasak na ovom domaće, jer kada neko u pg ima svoj vinograd, a ove godine je zaista vrijeme poslužilo, pa ostavi dio da vranac nakrca šećera do čepa...nemam riječi.

Šteta što samo znam da pijem vino.
Ја стварно не пијем вина али сам волела да пробам домаћа, док се једном није десило да сам пробала и убрзо након тога добила ослепљујућу мигрену (није била од алкохола, јер једва да сам два гутљаја узела) и та ноћ ми је била једна од горих у животу. Има томе 15 година сигурно. Више никада пробала нисам, просто негативна асоцијација.

Ја стварно не пијем вина али сам волела да пробам домаћа, док једном није десило да сам пробала и убрзо након тога добила ослепљујућу мигрену (није била од алкохола, јер једва да сам два гутљаја узела) и та ноћ ми је била једна од горих у животу. Има томе 15 година сигурно. Више никада пробала нисам, просто негативна асоцијација.
Тако сам ја једном давно попила чашу хладног пива по несносној врућини и целу ноћ се растајала с душом, 10так година нисам ни мирис могла да осетим.

Ја стварно не пијем вина али сам волела да пробам домаћа, док се једном није десило да сам пробала и убрзо након тога добила ослепљујућу мигрену (није била од алкохола, јер једва да сам два гутљаја узела) и та ноћ ми је била једна од горих у животу. Има томе 15 година сигурно. Више никада пробала нисам, просто негативна асоцијација.
ima neki pirsing za migrenu, neka kuglica
i kad te zaboli glava, ti je trljas trljas i prodje te :D

Moje prvo brutalno pijanstvo je od crnog vina, tako da ga dugo nisam pio.
Ne znam da li se to računa u negativnu asocijaciju, ali ako bih bio malo pod gasom, a onda samo pomirisao crno vino, mogao sam baciti peglu.

Back