моћна длакава стрвина
Legenda
- Poruka
- 63.865
Шта си позеленео, несрећо, покварио си се начисто
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma šta svi imaju nešto protiv zelenog, meni je on u top 5!Шта си позеленео, несрећо, покварио си се начисто
Ништа што је зелени него ток мисли, дечкоMa šta svi imaju nešto protiv zelenog, meni je on u top 5!
A to, uvijek ste se dovršavaleНишта што је зелени него ток кисли, дечко
Zamisli da je ostalo, odmah, prvi dan.Чек, није прошло, исправила сам. Ух ал сам испала из форме.
мини нервни сломовиZamisli da je ostalo, odmah, prvi dan.
U tako tu stoji i kisi.
kako pogađaš sve, ko od šaleУх.... Ната? :Д
Па ево имала сам 2/3, нисам препознала едмунда и учинак ми већ није стопостотан, све ми је покварио.kako pogađaš sve, ko od šale
ja kad dođem nakon pauze meni kao da su svi novi, nikoga ne prepoznajem
mislim da bi na ljisu tek pokvarila prosekПа ево имала сам 2/3, нисам препознала едмунда и учинак ми већ није стопостотан, све ми је покварио.
Са само једним "лијепо" ми је заварао траг хД
нисам ишла даље од ове теме :Дmislim da bi na ljisu tek pokvarila prosek
Одмах сам помислила да ће се појавити бар један који ће замаштатиA to, uvijek ste se dovršavale
Bilo je boljih kandidata, ali trenutno nisu bili tu.Одмах сам помислила да ће се појавити бар један који ће замаштати![]()
Срећа па си дежурао, да не пропадне форицаBilo je boljih kandidata, ali trenutno nisu bili tu.

Остани на безбедномнисам ишла даље од ове теме :Д

aj do meneОстани на безбедном![]()
sad je to vreme vina i promenaŠto sam pio neko vrhunsko domaće slatko vino danas...bruka.
Ганишаaj do mene
da se napijemo od kuvanog vina i da slusamo ramonse pa posle da idemo u dgra da bijemo neoliberale
Љубоморна.Što sam pio neko vrhunsko domaće slatko vino danas...bruka.
Mrzim teslatko vino