Kafić Trenutna dešavanja

jel tako da je glupo ovde otvoriti ovu temu?

• Ukupno glasova
    18
A znate vi kad sam ja bila ovde mod i dođem ujutru na Trenutna, kad ono Gane celu noć štancovao poruke. Bukvalno sam sa sobom ispisao tri strane. A taman se uvelo ono da se odvajaju poruke same. I ja sednem i spajam, sve u jednu od kilometar i po. Pa ubacim u spojler ili u nevidljivo. Baš sam se zabavljala. 🤣🤣🤣
мени је најдраже било кад мољaц мисли да нема никога и постави тему на форуму ујутру у 04:12:36 а ја му је у 04:12:37 обришем муњевито, па се погуби и није ни сигуран да л је уопште и објавио, гоод тимес

Poslednja izmena:
мени је најдраже било кад мољц мисли да нема никога и постави тему на форуму ујутру у 04:12:36 а ја му је у 04:12:37 обришем муњевито, па се погуби и није ни сигуран да л је уопште и објавио, гоод тимес
Nekad mi baš nedostaju te super fore, ali ono kad samo ti znaš i umireš od smeha.

A znate vi kad sam ja bila ovde mod i dođem ujutru na Trenutna, kad ono Gane celu noć štancovao poruke. Bukvalno sam sa sobom ispisao tri strane. A taman se uvelo ono da se odvajaju poruke same. I ja sednem i spajam, sve u jednu od kilometar i po. Pa ubacim u spojler ili u nevidljivo. Baš sam se zabavljala. 🤣🤣🤣
znas li ti da sam ja tada napisao roman ali stvarno <3
mozda nekada okacim neki odlomak

• Voli
Reactions: Red
Хеки, ставила сам јуче прву особу на игнор и могу ти рећи да сам се позитивно изненадила, јер се не види ништа, раније је било оно "приказивање игнорисаног садржаја" па ме нервирало. Овако све чисто, све супер, збогом јапагевеи овог света, ујединићу вас

Back