- Poruka
- 47.135
ustajem i ja rano, ali sam počela i sve ranije da ležem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je pocetak babizma kod svake babeustajem i ja rano, ali sam počela i sve ranije da ležem
jeste, znamto je pocetak babizma kod svake babe
ja piem kafu dragajeste, znam
divnooooja piem kafu draga
na pola drske od solje idem da njamke <3
generacijo stamradis ti vako ?divnoooo
дан је кратак ако се спава предуго!pa šta znam, mislila sam možda te prošlo s godinama
pa vako ništa pametno, reklo bi se da dangubimgeneracijo stamradis ti vako ?
Istina.jer nema, stvarno nema potrebe da ja pisem nesto <3

мени је најдраже било кад мољaц мисли да нема никога и постави тему на форуму ујутру у 04:12:36 а ја му је у 04:12:37 обришем муњевито, па се погуби и није ни сигуран да л је уопште и објавио, гоод тимесA znate vi kad sam ja bila ovde mod i dođem ujutru na Trenutna, kad ono Gane celu noć štancovao poruke. Bukvalno sam sa sobom ispisao tri strane. A taman se uvelo ono da se odvajaju poruke same. I ja sednem i spajam, sve u jednu od kilometar i po. Pa ubacim u spojler ili u nevidljivo. Baš sam se zabavljala.![]()
Nekad mi baš nedostaju te super fore, ali ono kad samo ti znaš i umireš od smeha.мени је најдраже било кад мољц мисли да нема никога и постави тему на форуму ујутру у 04:12:36 а ја му је у 04:12:37 обришем муњевито, па се погуби и није ни сигуран да л је уопште и објавио, гоод тимес
znas li ti da sam ja tada napisao roman ali stvarno <3A znate vi kad sam ja bila ovde mod i dođem ujutru na Trenutna, kad ono Gane celu noć štancovao poruke. Bukvalno sam sa sobom ispisao tri strane. A taman se uvelo ono da se odvajaju poruke same. I ja sednem i spajam, sve u jednu od kilometar i po. Pa ubacim u spojler ili u nevidljivo. Baš sam se zabavljala.![]()
објављено: малопреNekad mi baš nedostaju te super fore, ali ono kad samo ti znaš i umireš od smeha.
sa nestrpljenjem to očekujemoznas li ti da sam ja tada napisao roman ali stvarno <3
mozda nekada okacim neki odlomak
Evo jedva čekam, neki neizdrž me hvata, ako može to malo brže, hvala unapred.znas li ti da sam ja tada napisao roman ali stvarno <3
mozda nekada okacim neki odlomak

Ja sam volela i da ispravljam pravopis. Dok se nisu videle izmene. Možda su teme bile glupe, ali gramatički ispravne.објављено: малопре
обрисано: малопре
ја: ммммммммм