pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.877
Gde je @peti ligament ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ovde bude 12 dana cesto, za duze ne znam2 nedelje , spojeno , uključujući i vikend
nema nas dovoljno
Čist amaterizam!Ja radim 8 dana prvu![]()

Ti radiš za sebeČist amaterizam!
Ja dođem ujutru, odem uveče.![]()

dok je iznad krovova svirala prašinainje i tisina
Što da prestanem, jesi ljubomorna bebo?@Mali Heca dam ti pola kuće ako prestaneš da pišeš na ljisu
odstranjena mi je ljubomora pre 10ak godinaŠto da prestanem, jesi ljubomorna bebo?
Zasto sve muskarce ovde podsecas na patnju u tisini?gledam na koji pdf da odem, pomislim aj na muškarce, tamo ne može da bude baš toliko loše, kad ono:
Pogledajte prilog 1833037
zbog zato što treba da se pobunite i oslobodite vaš pdf od zlih silaZasto sve muskarce ovde podsecas na patnju u tisini?
Doduse ne sve, neki cini mi se uzivaju u tome.
To je nemoguce, hakovani smo. Uslovljeni smo emocionalno, poput kucnog kastriranog macka. Kada bi nas neko pitao: sta nije dragi? Sta ne valja? Ti cutis jer jedini odgovor bi bio nekonvencionalan: ***** li ti sve po spisku u picku materinu.zbog zato što treba da se pobunite i oslobodite vaš pdf od zlih sila
tugicaTo je nemoguce, hakovani smo. Uslovljeni smo emocionalno, poput kucnog kastriranog macka. Kada bi nas neko pitao: sta nije dragi? Sta ne valja? Ti cutis jer jedini odgovor bi bio nekonvencionalan: ***** li ti sve po spisku u picku materinu.
Ic ok, u ostalom pogledaj nas sve. Svi imamo negde nekog ko nas voli zar ne?tugica
uuu znaš kako sam dobro oprala kosu jutros, frizura top, ni ovo govnjivo vreme mi ne može ništaAl dobro. Sve je ok, idemo dalje...to su samo mali izlivi nekontrolisanog i beskorisnog besa.
Sta ima kod vas? Kuvate mesto zanimljivo? Oprale kosu?
pa šta znam, valjda imamoIc ok, u ostalom pogledaj nas sve. Svi imamo negde nekog ko nas voli zar ne?
Ne zayebavaj naravno da imamo.pa šta znam, valjda imamo
Kakvu frizuru furas uzgred?
Aj cek da pogadjam.
Neka srednja duzina zar ne?