- Poruka
- 46.977
zovite me goca tržan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
је л може једно питаљеzovite me goca tržan
ja cesto puta pomislimzovite me goca tržan
ako baš moraје л може једно питаље
лепасиako baš mora
Samo ako je glupo.је л може једно питаље
šta fali goci?ja cesto puta pomislim
dal je realno da neko moze da ozeni to i da trpi to
aha, ako moze samo bez prsta da isprobavasisprobavam nešto
hvalaлепаси
to sam sinoć obavilaaha, ako moze samo bez prsta da isprobavas![]()
напорна је ко *****šta fali goci?
mada aj da ne lupam, nisam upoznata previše sa njenim likom i delom
pa to tako agresivna, napadna, generalno hlupa ko peniz, ulece u rec, cereka se kao idiot.šta fali goci?
mada aj da ne lupam, nisam upoznata previše sa njenim likom i delom
nemojte da me udarate ciglama u glavu plspa to tako agresivna, napadna, generalno hlupa ko peniz, ulece u rec, cereka se kao idiot.
nebazdarena, nznm
citao sam da takve zene kod muskaraca bude takmicarski duh odnosno borbeni
i da onda imas zeljju da uzmes polutku od cigle i da je opaucis po glavi a ne da je nesto tu dzaras po centru mete
e to kazem !напорна је ко *****
sve ga radi na agresiju, prosto me strah da više bilo šta napišemPredlažem da Ganetu zabranimo ulazak na temu dok se ne izniveliše malo. Studio?
pre takve prdnje trebala si da se uputis u ciljenicu da sam ja apsolutni sampion po broju otvorenih trenutnih desavanja !Predlažem da Ganetu zabranimo ulazak na temu dok se ne izniveliše malo. Studio?
Ma lupio ga ph u glavu, nemam drugo objašnjenje.sve ga radi na agresiju, prosto me strah da više bilo šta napišem
aj ne seri, pa ko te je zvao da dođeš na ovu bledu kopiju trenutnih i šta misliš zaštopre takve prdnje trebala si da se uputis u ciljenicu da sam ja apsolutni sampion po broju otvorenih trenutnih desavanja !
jer kad ste svi otisli ja sam godinama dolazio da provetravam i zalivam cvece
ali dobro
odlazim zauvek i vidimo se posle <3
A što sad tako zauvek? Ti si meni super lik, zato sam i zabrinuta što nisi sav svoj.pre takve prdnje trebala si da se uputis u ciljenicu da sam ja apsolutni sampion po broju otvorenih trenutnih desavanja !
jer kad ste svi otisli ja sam godinama dolazio da provetravam i zalivam cvece
ali dobro
odlazim zauvek i vidimo se posle <3