Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
P lekari. Secam se kad sam pokvario stomak u prcnju. Lekad mi dao elektrolite i rekao: e slusaj sad, uzmijes ovo i na prst. Kap jednu i natrljas na usne. Nemoj gutati odma, nije to sok. A onda pijuckas pomalo.pa ko kaže onda da mora da se pijucka po malo
puro šta misliš kolike su mi šanse da smuvam nedobra?vou vou vou vou
minimum 50% garantovanopuro šta misliš kolike su mi šanse da smuvam nedobra?

dokazao si da nemaju pojmaP lekari. Secam se kad sam pokvario stomak u prcnju. Lekad mi dao elektrolite i rekao: e slusaj sad, uzmijes ovo i na prst. Kap jednu i natrljas na usne. Nemoj gutati odma, nije to sok. A onda pijuckas pomalo.
toliko me malo ceniš?minimum 50% garantovano
ne bre nego kolega oće i to je pedes posto, drugo pola je dotebeeeetoliko me malo ceniš?
aj promeni tu sliku lebati
iritantno je do jaja
ono što je domene samo smanjuje šansene bre nego kolega oće i to je pedes posto, drugo pola je dotebeeee
to ti kaem, ti se pitaš, ti si šef situacieono što je domene samo smanjuje šanse
Ne bi ti se dopao
Jesi to glumio u vesternu?P lekari. Secam se kad sam pokvario stomak u prcnju. Lekad mi dao elektrolite i rekao: e slusaj sad, uzmijes ovo i na prst. Kap jednu i natrljas na usne. Nemoj gutati odma, nije to sok. A onda pijuckas pomalo.
Ne možemo. Slušamo Šakiru. Pomozite vi namapomozite mi
Koliko km?ne smem večeras mnogo da pijem, sutra ujutru moram da vozim do 3 čke materine i nazad
Ako popiješ odjednom veću količinu tečnosti čak i obične vode, a dehidrirao si - vrlo je moguće da ćeš povraćati jer ti je već muka i povraćaš. Zato kašika po kašika u početku.dokazao si da nemaju pojma