- Poruka
- 46.979
ako ne pretekne, ideš sa mnom da jedemo žito?Daaa, ali mi ne dolazi u glavu ko je to? Pitaćemo @pura moca, ako pretekne od boranije.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako ne pretekne, ideš sa mnom da jedemo žito?Daaa, ali mi ne dolazi u glavu ko je to? Pitaćemo @pura moca, ako pretekne od boranije.![]()
druže tito nešto bi te pitoako ne pretekne, ideš sa mnom da jedemo žito?

bivši fudbaler. sad samo amaterskiKo si ti, izvini?

i ne moraš da budeš pametna! za ženu je bitnije da je lepa a ne pametna jer muškarci vole da gledaju a ne da razmišljaju!stvarno nisam pametna ko bi ovaj poeta i ljubitelj analnog seksa mogao da bude
Koljivo i babice, njam!ako ne pretekne, ideš sa mnom da jedemo žito?
Reci nam još nešto o sebi.bivši fudbaler. sad samo amaterski![]()
od gledanja nema salametai ne moraš da budeš pametna! za ženu je bitnije da je lepa a ne pametna jer muškarci vole da gledaju a ne da razmišljaju!
Pu, propala sam i ko čovek i ko žena.i ne moraš da budeš pametna! za ženu je bitnije da je lepa a ne pametna jer muškarci vole da gledaju a ne da razmišljaju!
i fotkicu neku bi mogao da pošaljeReci nam još nešto o sebi.
ma dobro je dok nismo propale ko forumašicePu, propala sam i ko čovek i ko žena.
ni od mudrovanjaod gledanja nema salameta

i to što kažešni od mudrovanja![]()
Ne treba nama objašnjenje, samo fotka.objasnio sam @nedobra - oj
takve fotke se šalju isključivo na ppjednom kad sam poslao umalo je pogubno završilo. jedva sam se izvukao da ne završim u ržtrajnon banu a @Lagerta mi je očitala bukvicu. tako nemojte to tražiti od mene merci boceaoup
i mališana umočitii to što kažeš
najbolje odmah zaskočiti

mališan, a?i mališana umočiti
nedo baš si rimljiva
nisi nimalo stidljiva
![]()
najebao sam već zamalo zbog toga neda mi se više gnjaviti admine ako mi spiče trajnitakve fotke se šalju isključivo na pp
red i meni, da mi prvo procenimo da li su za javnost
od milja da, kako ti svojoj tepaš?mališan, a?
pa nismo mi drukarenajebao sam već zamalo zbog toga neda mi se više gnjaviti admine ako mi spiče trajni