totsi
Domaćin
- Poruka
- 4.587
lagano, cilj je belu kraljicu dovest na crnu dijagonalu za matirati, prvi potez može na više mesta, ima više opcija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lagano, cilj je belu kraljicu dovest na crnu dijagonalu za matirati, prvi potez može na više mesta, ima više opcija.
bukvalno ne znam šta ovo značilagano, cilj je belu kraljicu dovest na crnu dijagonalu za matirati, prvi potez može na više mesta, ima više opcija.
Opušteno, ne znači ništa.bukvalno ne znam šta ovo znači
šah mat u 2 poteza ali laganica, onaj koji je u životu samo na trenutak vidio šahovsku tablu mora ovo znati rešitiOpušteno, ne znači ništa.
dve stvari u kojima me je lako zajebati- šah i popravka automobilaOpušteno, ne znači ništa.
Kakvu tablu, izvini?šah mat u 2 poteza ali laganica, onaj koji je u životu samo na trenutak vidio šahovsku tablu mora ovo znati rešiti

Ma ajde, i mi ćemo da znamo kad budemo penzosi.dve stvari u kojima me je lako zajebati- šah i popravka automobila

ako je dobro svario boraniju od sinoćsad će @pura moca nabaciti još koji zadatak
ja sam više za domineMa ajde, i mi ćemo da znamo kad budemo penzosi.![]()
Može, to umem.ja sam više za domine
Neće moći!evo ovu @Red

voimja sina i ocasećam se jednom kad je pura moca teturao pijan drži bocu vina ne znam u kojoj ruci sad,
i de levo de desno nikako pravo i ispade mu boca!
onda smo ga dugo bili zezali pura moca - pukla boca!
to!voimja sina i oca
izvini molim te, ja to nikada ne bih uradilao anal sexu o tom smo pričali pa ste vešto skrenule sa teme![]()
ne bi se tamburala u doope? zašto?izvini molim te, ja to nikada ne bih uradila
nikada ne bežim od takvih temane bi se tamburala u doope? zašto?
Ko si ti, izvini?o anal sexu o tom smo pričali pa ste vešto skrenule sa teme![]()
jel da da liči na nekog koga znamo?Ko si ti, izvini?
Daaa, ali mi ne dolazi u glavu ko je to? Pitaćemo @pura moca, ako pretekne od boranije.jel da da liči na nekog koga znamo?