trenutna desavanja u kafani

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
99fa53a292e78823132e579e3be8d75b.600x.jpg

Зубар је звер који пије воде само једном на месец; кад дође на воду, он је прво гледа и плаче, а кад је сенапије, опије се као од вина, бије главом о дрво, падне и, весео, увије главу и легне, а ловац дође и убије га без муке. Па тек лав! Цара свим зверима лавица рађа мала и мртва, док не дође лав и не духне му у ноздрве и оживи га; кад спава, лав гледа на седам страна, да га ловци не би изненадили; кад једе човека, не једе му лице, а кад поједе човека, узме му главу и, плачући, сахрани је. Још чуднији је цар створова који лете, орао. Он живи безбрижно сто година, а кад остари, залију му се очи и не може да лови; тад се вине у небеску висину и пође на рајско језеро на истоку, где падне на камен и стоји на њему осам дана, док не спадне с њега болест; потом се трипут на дан окупа у рајском језеру, стоји на сунцу и, кад се разгреје, очисте му се очи и опет буде млад…

pu sunce te eblo.al me ošinula ova...sve mi uši zvone
osetio sam gnev moderatorsku
to bas treba da si brutala...:)

- - - - - - - - - -

nem pojma,izgleda moram biti malo dobar

- - - - - - - - - -

ju sta sve imam da kazem...ne znam oce stati na internet

- - - - - - - - - -

naravno,bobika me sacekao,divlja po dvoristu kao idiot,kao laje na nekog ili nesto,ali kurvaa je to,to on kao da mi pokaz da je cuvarkuća da bi ga mazio...al je to ljudi moji bitanga:)

- - - - - - - - - -

on se prilagodjava,mutira,sve radnje radi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back