HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
Al se drugojačije igra, eee... Znam za foru![]()
kako drugachije? tebi dve, meni dve okrece se karta, pa zatim opet po dve... pishe se sa 21 koliko se secam...(nisam ga igrala dugo)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al se drugojačije igra, eee... Znam za foru![]()
kako drugachije? tebi dve, meni dve okrece se karta, pa zatim opet po dve... pishe se sa 21 koliko se secam...(nisam ga igrala dugo)
ops:
da znas :?Dobro jutro! :-P
Kako je lj&s dosadan cim nema par ljudi, par dana.

da znas :?
idemo svi na politiku da se sibamo![]()
Ne mogu da svarim pricu o politici nikako. Nedostaje mi sibanje oko knjiga i umetnosti, eh...bilo nekad sad se pripoveda...:?Pa sto ne kazes odmah, pa da mi preostali pokusamo nekako da ispunimo prazninu koja te smara. Da probamo da te zabavimo.Dobro jutro!
Kako je lj&s dosadan cim nema par ljudi, par dana.
bolesljivo i po svoj prilici cu tako do kraja zimeDes' banshi , kako zdravlje?

a ono to jeste,ali je bar sibanje na nivou i uvek ima nekogJa sam mozda dva puta tamo provirila.Ne mogu da svarim pricu o politici nikako. Nedostaje mi sibanje oko knjiga i umetnosti, eh...bilo nekad sad se pripoveda...:?

jel to u zargonu za..kako se stavlja kondom?![]()

razumela sam odma`. samo sam se shalila, kao i ti.
razumesh ti?

al sam zato ja prava nadja komanechi.pa nisam ja gimnasticar![]()
kako sam se malo pre smrzla k'o pich ka i kako sam srecna shto ne spavam na klupi negde u centru grada i srecna sam shto nije rat i shto mi tata nije alkoholichar, a mama qrva i shto mi brat nije Jack trbosek i shto imam najdivnije pilence na svetu i shto imam shta da jedem, pijem, obuchem i shto nisam retard i lichim na choveka..i zao mi je shto sam neke ljude povredila nekad..sluchajno..nije namerno majke mi..eto tako..