TRENURNO MISLIM NA...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e helen sanjala sam da ste se ti i sindi prestale da se druzite
i sindi kao nesto pise na forumu o rastanku sa prijateljima, a svi znaju da se odnosi na tebe :lol:
a maslacak joj u avataru :)

Sanjala sam Derera , banshi , Kll...svi smo stajali na ulici i pricali...
Pa je Kll otishao da dovede Lexu i josh nekoga s foruma...

A bash je bila lepa atmosfera u snu. :)

jbt...
a ja sam sanjala jagodicu.. izgledala je dosta... čudno..

pa kako nije čudno...
al ja jagodici ni sliku viđela nisam. to je ono što mene brine. da nisam postala nešto kao bolesno opsednuta njome? da neće da navrati pa da pročita ovo? al to je sigurno zato što piše onolike blogove. i pominje X+Y... i to. a ja sam se namučila dok sam našla + na tastaturi... toliko mi treba u životu.. i kad mi neko spomene te matematičke stvari ja se istraumiram i tako.. pa da.nije ni čudo što sanjam svašta.

a, da, malo-malo pa sanjam pismeni iz matematike...

Neverovatno, nadjoh polje iz mojih snova na flickr-u i to ono koje redovno fotografisem. :-)

capture4mf6.jpg

:-P

Ne znam shta da spremam za NG .. tojest za goste .. niti jedemo margarin, niti secer, a ni brasno .. a oni pa ne jedu jaja, meso, mleko, puter (jer su u postu), i sta mi ostaje? :) Da pravim za njih, a mi da gledamo, ne ide .. da pravim za nas a oni da gledaju .. ni to ne ide .. i sad trazim kolace sa maltexom umesto secera, i bez brasna, bez jaja, bez margarina i putera .. i nasla sam zito .. i salamu od smokava i urmi :)

Јел дивља како да смувам једну зреелу рибу...све сам покушао... ниједан фазон не пали. Зна знање јбг. Дал да ударим игноре па ако се залепи, залепи? Ил имаш неку идеју....

Јел дивља како да смувам једну зреелу рибу...све сам покушао... ниједан фазон не пали. Зна знање јбг. Дал да ударим игноре па ако се залепи, залепи? Ил имаш неку идеју....

Gde me sad nadje, kad sam pripita i pospana? :lol:
Ajd, objasni situaciju na pp, pa da resimo stvar. Sutra. :-P

А јок..ја волем јавно да научимо нешто сви корисно... Шта пали код паметних риба сем интелигенције, духовитости и шарма наравно... ај плизззззззз

da ti kažem ja kako iskusna riba
udari na ignore
kao meni onaj na onoj temi ispod... i sad ne mogu da se odlepim

аха.. а да не буде ко у оном фазону... ко највише мож да издржи под водом у роњењу, кад црногорчина рече код нас један заронија прошле године и још није изронија :lol:

ma biće, šalila sam se. meni je to bzvz opcija, ta ignorisanja i igrice. al šta ja znam?

ма умем ја то, ал нешто грех ми...јбг сензибилниа је и чулна жена...мож пререже вене ако се захебе и помисли да сам дигао руке од ње... ди ће ми ова црна душа после...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back