TRENURNO MISLIM NA...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja cu da se malo provozam na bajsu

drhofmannxv7.gif

:):D:)

Jesam vam ja pricala kako mi ljudi chine i poklanjaju .. odem u banku, na jednoj strani red od 50 ljudi, na drugom shalteru nikoga nema, i ja stanem da zamenim devize i kazem zeni da me zovne kad uradi transakciju, a ja cu da hvatam red u onom velikom redu, a ona meni sapuce - ma ostanite ovde ja cu sve da vam zavrsim :) Videli to penzioneri iz velikog reda i napadoshe zenu, samo je sebi problem navukla .. kad odem na pijacu i biram neko povrce koje se uzima na komad, niko nece da mi naplati .. ono, kao, ma nosi to .. sedim na splavu sa jednim likom i blejim u reku dok on nesto pricha .. kad dolazi zena sa cvecem .. i tap...tap .. od stola do stola .. i kad je doshla do mene vadi ruzu i daje mi - ovo je za vas od srca :) A sada jedem orahe koje sam malopre dobila, jedno kilo savrseno ociscenih oraha, nema ni onih ljuskica unutar jezgra, koje uvek moram da vadim kad kupujem orahe :)

Meni se bas svidjao avatar. :-(

Ljudi, ovo nije normalno, znaci trazim uputstvo i neki deo od starog fotoaparata, medjutim, uspem da nadjem cvikere za sunce koje nisam mogla da nadjem celo leto. Ne verujem...aaaaaaa!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back