C
chika_doktor
Gost
jaaaao sad sam gledao nesto tv kad ono milka canic reche...DOBRO VECE

zalegao sam od smijeha

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se osecam mocno. Osecam priliv energije, kazem ja lepo da se sve dobro vraca. :-P![]()
I ja osecam priliv toplotne enrgije. Imam 37.5 temperaturu :?
ja imao nekoliko dana 38.5...nisam nista pio od lijekova i samo je prsestalo...sagorilo sve![]()
jao bila nirvana na tv-uako bog da i ja cu ko kurt
![]()
mojne da lupetas.
Meni proshlo kroz glavu da nas zeza.
Ali opet sa druge strane u svakom zezanju ima istine...:shock:
Doco jel nas zezash?
danas sam hodao gradom i slusao muziku...osjecao sam se kao da sam prvi put to radio u zivotu...uhvatila me depresija jer opet moram da ucim da zivim..ali savladao sam ja razne teskoce u zivotu pa cu i to.
moram da ucim da zivim..
e cuj pa svi moramo to da ucimo.danas sam hodao gradom i slusao muziku...osjecao sam se kao da sam prvi put to radio u zivotu...uhvatila me depresija jer opet moram da ucim da zivim..ali savladao sam ja razne teskoce u zivotu pa cu i to.
e cuj pa svi moramo to da ucimo.
join the club.
i bez tih crnjaka :?
jbt sad sam se setila jedne drugarice koja je uvek nesto dramila i pretila.najbolje sto je meni nesto krenula da ***** i patetise.a ja to ne trpim.trebalo je da joj opalim samarcinu.sledeci put i ocu.takve stvari me izbace iz takta.i ljudksa glupost.
Tako jeeee! Prava si bikica. :-P
najbolje sto je meni nesto krenula da ***** i patetise.a ja to ne trpim.trebalo je da joj opalim samarcinu.sledeci put i ocu.takve stvari me izbace iz takta.i ljudksa glupost.
e cuj pa svi moramo to da ucimo.
join the club.
i bez tih crnjaka :?
jbt sad sam se setila jedne drugarice koja je uvek nesto dramila i pretila.najbolje sto je meni nesto krenula da ***** i patetise.a ja to ne trpim.trebalo je da joj opalim samarcinu.sledeci put i ocu.takve stvari me izbace iz takta.i ljudksa glupost.