TRENURNO MISLIM NA:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja imao nekoliko dana 38.5...nisam nista pio od lijekova i samo je prsestalo...sagorilo sve:)

Bitno je da je proshlo. :wink:
Ja nisam ni skontala da je imam. Vec 3 dana se vuchem po kuci, jedva drzim glavu na ramenima, na silu radim zadatke, i tripujem da mi je nizak pritisak i da sam zato malaksala. I veceras uzmem da izmerim (ucinilo mi se na trenutak da me hvata jeza) i skontam. JAo mrzim kad sam bolesna. Uf uf uf! :?

E znash kako. Jeste pricha u kojoj se nalazish i u kojoj si bio natprosechno teshka, ali ti se ne bi desila, da "neko tamo odzgore ne misli" da si spreman i dovoljno jak da je podnesesh.
Divim se ljudima koji prestanu da pushe, jer smatram da su izuzetno jaki karakteri, mozesh li samo da zamislish koliko divljenje zasluzuje neko ko je proshao kroz to kroz shta ti prolazish? Eeeeejjjjj! Pa to radish da bi ti bilo bolje! I bice ti bolje, i izaci cesh iz svega toga mnogo jachi od gomile ljudi koji svaki dan prolaze oko tebe, jer retko ko uspe da se izvuche iz takvih sranja.
I ti posle svega toga razmishljash o jevbenom Kurtu koji bio pichkica! Nedovoljno jak da preseche i kaze ne. Vukli su ga prijatelji i zena da ide na skidanje od droge, a on to nije zeleo. Jer tebi jasno u startu koliko si u prednosti nad njim?
Nadam se da je ova izjava samo prolazni momenat losheg raspolozenja ili depresije, shto potpuno razumem...I da se ti sad smejesh pored kompa jer nas sve zezash...

danas sam hodao gradom i slusao muziku...osjecao sam se kao da sam prvi put to radio u zivotu...uhvatila me depresija jer opet moram da ucim da zivim..ali savladao sam ja razne teskoce u zivotu pa cu i to.
e cuj pa svi moramo to da ucimo.
join the club.
i bez tih crnjaka :?

jbt sad sam se setila jedne drugarice koja je uvek nesto dramila i pretila.najbolje sto je meni nesto krenula da ***** i patetise.a ja to ne trpim.trebalo je da joj opalim samarcinu.sledeci put i ocu.takve stvari me izbace iz takta.i ljudksa glupost.

e cuj pa svi moramo to da ucimo.
join the club.
i bez tih crnjaka :?

jbt sad sam se setila jedne drugarice koja je uvek nesto dramila i pretila.najbolje sto je meni nesto krenula da ***** i patetise.a ja to ne trpim.trebalo je da joj opalim samarcinu.sledeci put i ocu.takve stvari me izbace iz takta.i ljudksa glupost.

I ja sam dugo imala takve ispade. I dan danas imam problem sa tim, ali ne smatram to dobrom osobinom. Nego bezanjem i gardom od sopstvenih emocija.
Naravno ne treba preterivati i lebdeti u oblacima...

najbolje sto je meni nesto krenula da ***** i patetise.a ja to ne trpim.trebalo je da joj opalim samarcinu.sledeci put i ocu.takve stvari me izbace iz takta.i ljudksa glupost.

E i ja imam jednu. :( Cak je i znash iz vidjenja.
I ja sam par puta htela da joj opalim shamar , ali mi je uvek posle zao. Medjutim sama sebi pravi sranje od zivota...a ja se nerviram sto ne mogu nista da uradim....bah...bezveze....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back