Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
... Megi. Gde li je Megi?! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hu d fak iz ddl? :?DDL-a sam oduvek mrzeo,sad i znam zashto
ju don' vona nounisi fer, htel sam da pitam
hu d fak iz megi
Ja sam zato pojela sve što sam našla u njemu i još sam išla da kupim.
Sta ondak drzis u njemu ?aaa ok
gladna sam
frižider mi je prepun, al u njemu nema ni jedne jedine jestive stvari
baš sam prase
khm (diskretno sam se zakasljalaSta ondak drzis u njemu ?
Pola litre čokoladnog mleka... kajmak sa hlebom naravno... (nećemo o količini)... kesicu nekog qrčicja od krompira jao kafa... moram da skuvam kafu...a sad pravac na temu...
"Debela pojela si bambija"
![]()
pa stvari koje su nekad bile jestve, al su u međuvremenu dobile pravo glasa i vozačku dozvoluSta ondak drzis u njemu ?
pa ja sam videla na plakatu da je 29. cek provericu sad na bulletinu mislim da su to isto rekli :?Šta bre 29.?! tada je maskenbal?
Ja stalno pokušavam tamo da odem, ali se zadesi uvek neka gomila rođendana.....
Jedini nachin da samo u jednoj noci vidite ceo svet je da posetite 34. Tradicionalni Prednovogodishnji KST-ov Maskenbal koji se odrzava u subotu 29. decembra od 22 sata, sa temom “Put oko sveta za jednu noc”.
Mesto deshavanja je zgrada tehnichkih fakulteta, od KST-a do vrha zgrade, na ukupno 10 odvojenih scena. U skladu sa temom, kako geografski, tako i kulturoloshki, moci cete da osetite atmosferu dalekih krajeva sveta, Jamajka, Divlji Zapad, Britanska Ostrva, Balkan, a vremeplov ce vas provesti i kroz 70te, 80te, 90te pa sve do danashnjih dana, kada svako moze da postane zvezda, za shta ce svim posetiocima biti pruzena prilika.
Takodje, obezbedili smo i interesantne nagrade, za najbolju masku, mis maskenbala, i najbolju tematsku masku. Sve ovo bice propraceno i odlichnom muzichkom podlogom, bendovima kao shto su Elektrichni Orgazam, So Sabi, Thousand Miles, Rooster Blues, Band X (AC/DC Tribute), Irish Stew, Trula Koalicija, Ska Ringishpil, Black Ark Crew ali i brojnom DJ ekipom (Lapac, Mouse, Goran-Che, Kuzma, SaleRokada, Brit, Dooshan, Ridji i drugi).
Cene karata su ultra povoljne (promo kolichina od 399 din u pretprodaji za prvih par stotina posetilaca) i mogu se kupiti u Bilet Servisu i KST-u, vec od 1. decembra, a kasnije ce biti neshto skuplje. Broj karata je ogranichen.
A el si cuo Sven Wath VS Loren Garnier na nekoj od berlinskih lav parada ,mnogo dobar mix,![]()