TRENURNO MISLIM NA:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta bre 29.?! tada je maskenbal?

Ja stalno pokušavam tamo da odem, ali se zadesi uvek neka gomila rođendana.....
pa ja sam videla na plakatu da je 29. cek provericu sad na bulletinu mislim da su to isto rekli :?
mislila sam da ce biti ranije,ali ok to je to...mene isto nesto sprecilo prosle godine ne secam se sta :?

aha evo

Jedini nachin da samo u jednoj noci vidite ceo svet je da posetite 34. Tradicionalni Prednovogodishnji KST-ov Maskenbal koji se odrzava u subotu 29. decembra od 22 sata, sa temom “Put oko sveta za jednu noc”.
Mesto deshavanja je zgrada tehnichkih fakulteta, od KST-a do vrha zgrade, na ukupno 10 odvojenih scena. U skladu sa temom, kako geografski, tako i kulturoloshki, moci cete da osetite atmosferu dalekih krajeva sveta, Jamajka, Divlji Zapad, Britanska Ostrva, Balkan, a vremeplov ce vas provesti i kroz 70te, 80te, 90te pa sve do danashnjih dana, kada svako moze da postane zvezda, za shta ce svim posetiocima biti pruzena prilika.
Takodje, obezbedili smo i interesantne nagrade, za najbolju masku, mis maskenbala, i najbolju tematsku masku. Sve ovo bice propraceno i odlichnom muzichkom podlogom, bendovima kao shto su Elektrichni Orgazam, So Sabi, Thousand Miles, Rooster Blues, Band X (AC/DC Tribute), Irish Stew, Trula Koalicija, Ska Ringishpil, Black Ark Crew ali i brojnom DJ ekipom (Lapac, Mouse, Goran-Che, Kuzma, SaleRokada, Brit, Dooshan, Ridji i drugi).
Cene karata su ultra povoljne (promo kolichina od 399 din u pretprodaji za prvih par stotina posetilaca) i mogu se kupiti u Bilet Servisu i KST-u, vec od 1. decembra, a kasnije ce biti neshto skuplje. Broj karata je ogranichen.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back