TRENURNO MISLIM NA:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko ljubitelja ..guze..:?..na ovoj temi..,cccc svi bi da udju u anale..:-D

...
c008.gif
c008.gif
c008.gif
...

...analiticari....

kako je smoreno vreme..fuuujj...ne znam da li da se navarim,ali jbt osecam se kao gubitnik ako varim prepodne :) ,svi spavaju..isao bih da se provozam,ali auto koji je uzeo burazer prokishnjava,mis'im batica nema dozvolu pa ja moram da vozim yesss 8) ali koja pochetnichka greshka,prvi auto i uvale mu golf kabrio...mis'im kome to treba,isto ortak kad je pazario prvi auto uvale mu VW shiroco..wtf :?
nemam male zle,velike me smaraju,ne mogu da ih kratim,a opet s' druge strane teraju te da ih napunis,
treba da promenim brisache i da odem do eektrichara,kako smaraju ti majstori,onako zmazani sa nekim prichama,kao...slushaj ti mene...ma koga bre zabole...reci bre cifru i radi koji ****,moracu do Guce ovih dana,na dan-dva,idem malo da naplashim seljake,pa da....kad master dolazi imaju izvidjache koji pale shizelu,ono...vanredno stanje,pichkice...prosli put su mi odvrnuli shrafove na tochkovima,indijanci...ispisham se na taj njihov mikrokosmos...

nasli su mi 2000-te 43 grama,ali brate...tada posedovanje nije bilo delo,popizdeli su...sad idem empty,namerno cu da se mangupiram,inace to ne radim,ali ovi su mi duzni..
mis'im nisu mogli da mi napakuju nista i onda posle 5-6 meseci nadju nekog insekta koji prizna da smo varili moju wu,i smore me za omogucavanje :? i u jebenom okruznom sudu u cacku dobijem neki uslov,jbt cimao sam se 10x zbog toga,ali kako tamo odradjuju predmete,ono...po p.s-u,jer kad udjes u zgradu,nema nikog,ali nikog...ono..chuju se zrikavci kolika je tishina,nije ono...koshnica kao u palati,i zato oni to temeljno,mis'im uzeli su mi i soshku dok nije postalo pravosnazno,pa jbt ja mislim da su osim meni do sada sohku uzeli samo mirku marjanovicu posle 5-og oktobra i ne znam da li jos nekom,marva seljachka,kompleksashi,kad vide BG table ovlazi im chunak...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back