amarena
Ističe se
- Poruka
- 2.170
nesto sto sam izgubila..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Klizis a ne trosis gume!!! 

na njegove lepe oci

Ja cu od sutra da pocnem da razmislajm kao one...Hocu,videces...I bice mi lepo..I nece mi ttebati stan...Sve to od sutra...na ebene agencije koje su preplavile sve oglase....

Jos uvek?
Gomilu razocaranih maloljetnika koji su ocekivali sjajnu priliku za dr*anje od ove teme.
Stavise, pitam se koliko je uopste zenskih clanova na ovom podforumu a koliko je njih u stvari male teens koji traze priliku za gore navedeno....![]()
:
joj ovo je dobro ,al ne stvarno valjda imaju neke primerenije sajtove za te rabote od foruma krstarice ,osim ako nisu bas do jaja bolesni 

Zna ona...
A cuo sam tu foru ono kao "garsonjera u centru za 140 e" 'el to?
![]()
Proveri ujutro kombi za svaki slucaj tako je jedan bio na onom bivsem parkingu na Limanu 3 14 dana ,dok se nije usmrdeo pa ga nasli sa iglom u veni :shock:JAo Boze trenutno mislim na narkica koji se urokao (zivi ulaz domene) i sada spava u kombiju svog oca, koji je pod mojim prozorom!
I MISLIM KAKO VISE NEMAM PARKINGA ISPRED ZGRADE!!!![]()
![]()
![]()
.
a,ne sada je autokomanda,garsonjera, 350 e..i opet agencija:shock:

Proveri ujutro kombi za svaki slucaj tako je jedan bio na onom bivsem parkingu na Limanu 3 14 dana ,dok se nije usmrdeo pa ga nasli sa iglom u veni :shock:
a ja sada bas mislim kako je ovo prosto carobna tema....i kako zivi dugo i kako je neiscrpna![]()

, mislim na to da treba da ostanem jos 2h budna, da docekam telefonski poziv, a umirem koliko mi se spava.