TRENURNO MISLIM NA:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
na ove dve.....
loveisintheairah1.jpg

Mislim na: Obija, picu (ne tu picu, nego pizzu), brata, caleta, Marijanu, na sminkanje, na tange, na moje cizmice i kaputic, na Flunija i Bensija, na sve one koje sam zajebala pa mi zao, na to sto mi je zao, a opet bih zajebala, na pivo, na bilo koji alkohol, na glasnu muziku, na novu tetovazu, na gledanje bilo kog filma, na pushenje cigareta bilo gde, na majku koja je umrla pre manje od dva meseca, na bivseg koji je usao u neku sektu, na ideju da zivim ponovo u Bg-u, na to kako je zivot tezak, Milicu Svilar, Marinu i Terezu...
O seksu ne mislim, jer nemam nikoga konkretnog sa kim bih ga zamisljala... I to me nervira, i ono, idem da spavam, sutra ustajem rano, kao i svako jbno jutro prethodnih 100 godina, i smaram vise, necu da se kupam, pretvaram se u Danila polako i tako... Paljba, cao!

Gomilu razocaranih maloljetnika koji su ocekivali sjajnu priliku za dr*anje od ove teme.

Stavise, pitam se koliko je uopste zenskih clanova na ovom podforumu a koliko je njih u stvari male teens koji traze priliku za gore navedeno.... :roll:
:mrgreen:::lol::lol: joj ovo je dobro ,al ne stvarno valjda imaju neke primerenije sajtove za te rabote od foruma krstarice ,osim ako nisu bas do jaja bolesni :mrgreen:

JAo Boze trenutno mislim na narkica koji se urokao (zivi ulaz domene) i sada spava u kombiju svog oca, koji je pod mojim prozorom!

I MISLIM KAKO VISE NEMAM PARKINGA ISPRED ZGRADE!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Morao sam ljubimca na zemlju da parkiram pored kontenjera...

I mislim kako sam prednji spojler ostetio na jos jednom mestu... :-x :-x

I na jednu malecku... :( Zna ona...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back