Mislim na Kazakhstan, i praksu, i 2 meseca neyebitze, i pare koje cu zaraditi, na naftu, na psa koga necu videti, na vas koji cete mi biti sve, na tebe, na mene.................
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, ne bi baš rekao da smo mi neka napredna civilizacija i društvo u odnosu na Kazakhstan... ali dobro...dragancemb:xvala puno mislimo i mi na tebe ***** pare brzo nam se vrati. nigde kao u Srbiji.
dragancemb:kako sasoljim jandrlu xoo njenu. mmmmmmmm
``...Gdje sam rodjen tu je sve sirotinjaDana2503:Mislim na Kazakhstan, i praksu, i 2 meseca neyebitze, i pare koje cu zaraditi, na naftu, na psa koga necu videti, na vas koji cete mi biti sve, na tebe, na mene.................
Ja, covece, radim u nasoj firmi, ali polja su tamo.colle75:``...Gdje sam rodjen tu je sve sirotinja
vuk je u nas domaca zivotinja
skrta zemlja nikoga ne hrani
da prezivis moras radit' vani...``
:-D :-D :-D :-D
dragancemb:MA JESAM SAMO TAKO KRCAM DOOOPE XAXAXAXAXXAXAXA
dragancemb:OHOHOHOI PA NECEMO DA SE VREDJAMO .
Dana2503:Mislim na Kazakhstan, i praksu, i 2 meseca neyebitze, i pare koje cu zaraditi, na naftu, na psa koga necu videti, na vas koji cete mi biti sve, na tebe, na mene.................
Ajd, ajd, narucujte...Jandrla:Otju da mi donesesh Kazahtanski konjak!Stop. Pre dve god. sam ga pio.Stop. Zakon.Stop.Dacu ti pare.Stop.![]()

Čili:to kako bi bilo lepo da chika otvori neku temu...(a da ne bude razloga za momentalno zatvaranje)...