A me ti to teras da stavim onog smajlija, a, a?Jandrla:A mene niko nije nasmejao...ni pogledao...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A me ti to teras da stavim onog smajlija, a, a?Jandrla:A mene niko nije nasmejao...ni pogledao...![]()
Dana2503:A me ti to teras da stavim onog smajlija, a, a?![]()

Ultra sam lepo raspolozena od jutros zbog lepih aktivnosti od sinoc, jos me drzi Hard as a rock:... na glavobolju i mučninu izazvanom sinoćnom alkoholijadom! :?
Pa, i na tebe... 8)trachara:ja mislim da ti dano mislis na mene!
A, zašto se ne obratiš administratoru? :shock:Dana2503:Ne znam sta je gore: da je ovo sve jedan lik, neki umobolni pacenik, odvratnog izgleda, krivog nosa, pun bubuljica, bez zuba, ruzan do zla Boga, gabor najveci, pa se onda registruje po sto puta, otvarajuci mali milion e-mail adresa, ili da je to grupa klinaca i klinki koji se tako skupe, pa se kao zezaju.
Molim nekog hakera, da ih pronadje, da odemo tamo, da ih isprebijamo, polomimo, a onda onako slomljene da ih iskaramo najgore, da nas pamte za ceo zivot.
Ma, nemam reci sta bih im radila... Toliko me nerviraju, muka mi je od njih!!! Ma, seckala bih im pishicu deo po deo... Ma, sve najgore i najbolnije bih im radila, a jos je jutro, pa ne mogu svega da se setim...
p.s. POTPUNA IGNORACIJA, MOLIM!!!
hard milosrdna sestro