TRENURNO MISLIM NA:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam sta je gore: da je ovo sve jedan lik, neki umobolni pacenik, odvratnog izgleda, krivog nosa, pun bubuljica, bez zuba, ruzan do zla Boga, gabor najveci, pa se onda registruje po sto puta, otvarajuci mali milion e-mail adresa, ili da je to grupa klinaca i klinki koji se tako skupe, pa se kao zezaju.
Molim nekog hakera, da ih pronadje, da odemo tamo, da ih isprebijamo, polomimo, a onda onako slomljene da ih iskaramo najgore, da nas pamte za ceo zivot.
Ma, nemam reci sta bih im radila... Toliko me nerviraju, muka mi je od njih!!! Ma, seckala bih im pishicu deo po deo... Ma, sve najgore i najbolnije bih im radila, a jos je jutro, pa ne mogu svega da se setim...

p.s. POTPUNA IGNORACIJA, MOLIM!!!

Sreca, sreca radost :lol: Ultra sam lepo raspolozena od jutros zbog lepih aktivnosti od sinoc, jos me drzi :D Evo cak sam i avatar promenila da se gdja trachara ne bi vise plasila, a mozda me i zavoli, ko zna ;) Dano, vidim ovde zilion nekih tema na tvoj racun, reci cu samo da mi je ta, odnosno bilo kakva vrsta prozivke na forumu gde bi svi trebali normalno da razmenjujemo stavove, znanja i misljenja o ljubavi i seksu, potpuno strana i bezveze. A kapiram da se nerviras. Nemoj (sto je lakse rechi no uciniti).

Dana2503:
Ne znam sta je gore: da je ovo sve jedan lik, neki umobolni pacenik, odvratnog izgleda, krivog nosa, pun bubuljica, bez zuba, ruzan do zla Boga, gabor najveci, pa se onda registruje po sto puta, otvarajuci mali milion e-mail adresa, ili da je to grupa klinaca i klinki koji se tako skupe, pa se kao zezaju.
Molim nekog hakera, da ih pronadje, da odemo tamo, da ih isprebijamo, polomimo, a onda onako slomljene da ih iskaramo najgore, da nas pamte za ceo zivot.
Ma, nemam reci sta bih im radila... Toliko me nerviraju, muka mi je od njih!!! Ma, seckala bih im pishicu deo po deo... Ma, sve najgore i najbolnije bih im radila, a jos je jutro, pa ne mogu svega da se setim...

p.s. POTPUNA IGNORACIJA, MOLIM!!!
A, zašto se ne obratiš administratoru? :shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back