Ne izvlaci mi reci iz konteksta...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

???? dano ????Dana2503:Kojote, zar ti nisi primetila da ja na takve postove koji se odnose na moje nikada nisam reagovao?
Sada je izuzetak, jer sam samo hteo da ti kazem da se ne bi cimala za dzabe.![]()
Dana2503:Kojote, zar ti nisi primetila da ja na takve postove koji se odnose na moje nikada nisam reagovao?
Sada je izuzetak, jer sam samo hteo da ti kazem da se ne bi cimala za dzabe.![]()
Nemoj tako..teta-koja je u sushtini ok..

hehe, nek prodje jos koji dan pa ce kriterijumi opasti,znas kako kazu za muske ``...a bio je cool tip...`` :-D :-D :-DVesela_zena_beogradska:... s kim cu da se dohvatim .. muka ziva, mnogo dana je proshlo .. 'stari' su mi tako neinspirativni, a novi mi nisu dovoljno ubedljivi![]()
) Daj bre..opusti se
hehe, nek prodje jos koji dan pa ce kriterijumi opasti,znas kako kazu za muske ``...a bio je cool tip...``

Anja, nisi ti bila tu za vikend. To je bio potpuni haos._AnjA_:ju!! da nije to zbog kojinog pakta sa djavolom / sisama?) Daj bre..opusti se
![]()

ali opet kao phoenix ``rise again``,to je + stav,bar do sledece krize :-DVesela_zena_beogradska:Ma znam, tako to uvek i biva .. trpim dok mogu, a onda napravim 'salto mortale'![]()
Zbog čega se pravi malecka razlika između plavuše i svemira?_AnjA_:ju!! da nije to zbog kojinog pakta sa djavolom / sisama?) Daj bre..opusti se
![]()
:razz:
)
Nikako.orgazmma:kako zavrsiti gomilu poslova za dva i po dana?