TRENURNO MISLIM NA:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ludopileglodjekosku:
Pustaš kokoške da kokodaču....a ti samo povremeno priđeš i kljucneš onu koja je nevaljala ;) Cccc....bezobrazni kauboj..."daleko od doma svog"(moja omiljena pesma na kraju stripa o Taličnom Tomu)....
...ne bih ja ali sam neshto ubedjen da bash to vole .................. :lol: :lol: ........kad ih povremeno kljucnesh tamo gde treba ........... ;-) ;-)

Ne tuguj za onim sto je nekad bilo,ne tezi za onim sto ne moze biti,ne boj se onog sto ce jednom doci jer znaj,ma koliko tesko bilo,sve ce jednog dana proci................................

Ova poruka nek ti bude pouka-zivi,vristi,razbijaj i plesi,covek je rodjen da gubi i gresi,prokockaj dane,prodivljaj noci jer jednog dana to vise neces moci................................
:idea:

Bojanakg:
Ne tuguj za onim sto je nekad bilo,ne tezi za onim sto ne moze biti,ne boj se onog sto ce jednom doci jer znaj,ma koliko tesko bilo,sve ce jednog dana proci................................

Ova poruka nek ti bude pouka-zivi,vristi,razbijaj i plesi,covek je rodjen da gubi i gresi,prokockaj dane,prodivljaj noci jer jednog dana to vise neces moci................................
:idea:
Zasto ucis decu ovakim stvarima? :|

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back