colle75
Primećen član
- Poruka
- 589
TO JE BILO BRZO
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tara623:kako da dete od 9 godina naucim mnozenje....

tara623:vristala sam-ne pali...ostala mi jos stolica...nego mi frka da me ne tuze za zlostavljanje dece...![]()
ako i ne nauchi odmah zbog stresa, naucitje sutra jer ce imati vremena da razmisli
gumica+zulufi....tara623:kako da dete od 9 godina naucim mnozenje....

Da...Savladala je sabiranje i oduzimanje...al mnozenje...Dana2503:Tara, jel to ucis dete od onih od preko puta?![]()

da nije to malo mnogo godina za tablicu mnozenja? zar se on ne uci sa 8g?tara623:kako da dete od 9 godina naucim mnozenje....
Ma kakav stres...meni odose zivci ovako mladoj...mlatnucu je defintivno...chika_doktor:ma malo ga mlatnesh...onako roditeljskiako i ne nauchi odmah zbog stresa, naucitje sutra jer ce imati vremena da razmisli
![]()
tara623:Ma kakav stres...meni odose zivci ovako mladoj...mlatnucu je defintivno...
Jeste,ali je mala iz neke cudne porodice..duga prica..pre 20 dana nije znala ni sabiranje...moje srce:da nije to malo mnogo godina za tablicu mnozenja? zar se on ne uci sa 8g?
he, sad mislim na svoje ucenje tablice mnozenja... pre XY godina... bilo je suncano, bila je nedelja, i prali smo prozore u dnevnoj sobi (tipicna Porodicna Radna Akcija)... tata mi ispisao na listu A4 formata tablicu mn od 1-100... jedno vreme ponavljala recitacije naglas... a onda su me ispitivali preko reda... obozavam svoje detinjstvo... vreme aps srece
p.s. najteze mi bilo da zapamtim mnozenje sa sedam...

Mislis gumica *zulufi...colle75:gumica+zulufi....
Ma Tereza-To si Ti je malo dete za nju...Pocinje i glava da me boli...Dana2503:Aauuu... Pa, jel gore od Tereze-To si Ti?![]()
:-D moze i tako :-Dtara623:Mislis gumica *zulufi...
Da znas za sledeci put!dollyy:S kim sad da se tucam kad sam jedinu osobu kojoj sam mogla da igram skolice po mozgu, otjerala u P.M. , a moram biti karakter i ne javljati se kad me zove,jer sam sad KAO bijesna?!!!
Ne, def. sam prvo trebala naci adekvatnu zamjenu, pa ga onda otjerati...![]()

dollyy:S kim sad da se tucam kad sam jedinu osobu kojoj sam mogla da igram skolice po mozgu, otjerala u P.M. , a moram biti karakter i ne javljati se kad me zove,jer sam sad KAO bijesna?!!!
Ne, def. sam prvo trebala naci adekvatnu zamjenu, pa ga onda otjerati...![]()
Leleleeee a jel tvoje dete ili...?tara623:Ma kakav stres...meni odose zivci ovako mladoj...mlatnucu je defintivno...

liv,pa za sta ti mene smatras...ja zlostavljam samo tudju decu....Liv Tyler:Leleleeee a jel tvoje dete ili...?![]()