kambodza
Elita
- Poruka
- 15.736
............kome i kad prodati karte ..........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za sta?Mozda ja kupim ako je za fudbal...kambodza:............kome i kad prodati karte ..........
, e da zasta karte?kambodza:............kome i kad prodati karte ..........
...tragedija shkota u bg. postavka u utorak ,opera rasprodata ........... ;-)Nevernik u to:, e da zasta karte?
kambodza:....mislim na jednu ribu shto me u zadnje vreme strashno pali ,ali od kad sam joj to priznao iz dana u dan me kulira..................![]()
![]()
;-) .
;-)kambodza:....mislim na jednu ribu shto me u zadnje vreme strashno pali ,ali od kad sam joj to priznao iz dana u dan me kulira..................![]()
![]()
;-) .

kambodza:....mislim na jednu ribu shto me u zadnje vreme strashno pali ,ali od kad sam joj to priznao iz dana u dan me kulira..................![]()
![]()
;-) .

........mada me je oduvek nerviralo to kad se malo otvorish odma djon ............shto ce reci treba drzati gard i spushtene pantalone nikad se ne zna ............... ;-) ;-) ;-)

kambodza:.........ma fino joj rekao,kad je cujem sav zatreperim i najezim se ,sva cula mi se izoshtre i krv brze struji ,ona se samo smeshka i drzi me na tankom ledu .........![]()
........ali ja prihvatam izazov pa nek bidne shta bidne..............
![]()
........mada me je oduvek nerviralo to kad se malo otvorish odma djon ............shto ce reci treba drzati gard i spushtene pantalone nikad se ne zna ............... ;-) ;-) ;-)

...eeeeeeeee to je deo price koju ispricah .................NovaIsta:dobro, a sta sad konkretno ocekujes od nje? da te pozove na pice? mozda ona ceka tvoj konkretni korak...mislim....to sto si joj rekao da treperis i nije nesto konkretno...
..ma znamo se mi izvesno vreme i prvo ona mene kao neshto merkala,a sad se som upecao na buckalo .....ali neka ...............
.........doci ce maca na kambove sobe vratanca ,,,,,,,,,,,,,,,
....a tad ce da se pece i pece .................a posle ce da joj bude extra ........... ;-) ;-) ;-) .........joj shto volem trilere .............. 
kambodza:...eeeeeeeee to je deo price koju ispricah .................![]()
![]()
..ma znamo se mi izvesno vreme i prvo ona mene kao neshto merkala,a sad se som upecao na buckalo .....ali neka ...............
![]()
![]()
.........doci ce maca na kambove sobe vratanca ,,,,,,,,,,,,,,,
![]()
....a tad ce da se pece i pece .................a posle ce da joj bude extra ........... ;-) ;-) ;-) .........joj shto volem trilere ..............
![]()

....al zato nagazice pevac mladu .................. ;-)chika_doktor:nesh se ti leba najesti od pevanja![]()

kambodza:............pa ako joj ne smeta ....da ................mada moze i ona mene da j.ebe ako isistira ........
To ti je povratna reakcija...ili ti učenje po modelu.... Par puta ti isteraju sav vazduh iz pluća koliko te povrede jer si bila iskrena...i poklonila si sebe....pa onda ili sama shvatiš...ili te neko stariji i iskusniji nauči...."da se samo smeškaš i držiš ga na tankom ledu"....kambodza:.........ma fino joj rekao,kad je cujem sav zatreperim i najezim se ,sva cula mi se izoshtre i krv brze struji ,ona se samo smeshka i drzi me na tankom ledu .........![]()
........ali ja prihvatam izazov pa nek bidne shta bidne..............
![]()
......vezba nikom nije nashkodila ......... a i ona stvar nije sapunNovaIsta:(mozda to vec i radi...ups, sorry, samo losa sala.....)
........iskopace nju bili ja ti kazem ................. ;-) ;-)...........ja sam uvek tu .................ludopileglodjekosku:To ti je povratna reakcija...ili ti učenje po modelu.... Par puta ti isteraju sav vazduh iz pluća koliko te povrede jer si bila iskrena...i poklonila si sebe....pa onda ili sama shvatiš...ili te neko stariji i iskusniji nauči...."da se samo smeškaš i držiš ga na tankom ledu"....Lepo je što si se "vratio"...Bilo je dosadno bez tebe....
...samo sam sad u fazi zoro mudro cutim posmatram i tek po neshto lupim ................... ;-) ;-)