_AnjA_
Aktivan član
- Poruka
- 1.911
promisses, sweet promisses...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kojote..opet si se prebrojao, a ?kojote:Jeste, to što si PLAVA, to ti je PRVO, to ti je trica! A nakon toga dolazimo Anja, ja i još trojica![]()

jel se salsa rachuna...mislim..ne znam...moram da pitam..._AnjA_:pa nije sve u momcima...disco je najvazniji.
E, ti si neodlucnija od Dane...Ja sam mislila da to nije moguce...Kad ono... :smile: :smile:nepopravljiva:svechano obetjavam da tju odmah posle mora usuditi se da dodjem u Bg...sama ili sa Danom...

Nisam, zayebo sam se!_AnjA_:Kojote..opet si se prebrojao, a ?![]()

To je manje strashna varijanta !!!kojote:Nisam, zayebo sam se!![]()

Pochinjem da mislim da se plashish da ce Rasta da te pojedenepopravljiva:idi Dano...poshalji pozdrave svima od mene...kazi da sam najgora kukavitza na sveti tzelome

Ja se nikada ne kajem zbog "ne".... Jer uvek znam šta neću.... Ali "volem" da se femkam...ELENA_bg:Uvek da...Bolje da se kajes zbog da,a ne zbog ne... :-)
Neva:Pauci su korisne zivotinjice, ali ipak ga razvuci preko zida....
Trenutno mislim na to zasto deca u Etiopiji gladuju...da li ce modifikovana puska po modelu kalasa biti bolja na terenu u sta me mnogi ubedjuju, ali ja nesto sumnjam u Amere...
Na mene?!!!! A zato ja štucam već 5min...Nevernik u to:ne znam ni ja sam, mozda na nju,mozda na nju, ma svakako mislim na neku...
Nevernik u to:ne znam ni ja sam, mozda na nju,mozda na nju, ma svakako mislim na neku...