Jandrla
Poznat
- Poruka
- 7.213
Nemoj samo na moju...
zgodan&nezgodan:nju...
Jandrla:E oFu sam zaboraFio, a namilija mi je bratjo minila...
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zgodan&nezgodan:nju...
Jandrla:E oFu sam zaboraFio, a namilija mi je bratjo minila...
![]()
Dana2503:Aaaa, na to li ti mislis....Dandrla, Dandrla, Dana ne plache, a i ako plache, to krije i od same sebe...
![]()
Dandrla, slika je nastala na sledeci nachin: izasla, lumpovala i vratila se u ko zna kakvom stanju, nisam naravno, skinula sminku. Ujutru ustala, umila se, sminka se razmazala i cimerka me uhvatila na prepad. To nije od plakanja.Jandrla:Vido ja neku sliku gde cmizdrish, chini mi se...![]()
Dana2503:Dandrla, slika je nastala na sledeci nachin: izasla, lumpovala i vratila se u ko zna kakvom stanju, nisam naravno, skinula sminku. Ujutru ustala, umila se, sminka se razmazala i cimerka me uhvatila na prepad. To nije od plakanja.![]()
Dana2503:Mislim da je sledeca slika izgledala ovako, ali nisam sigurna.
]![]()
Dana2503:Mislim da je sledeca slika izgledala ovako, ali nisam sigurna.
]![]()

Ludi Dandrla...Jandrla:Nije ta...Chini mi se da je sa 70-e str...tamo daleko...![]()
Mislim, sledeca slika slikana tog dana, odmah posle one... 
Šta ti je s glavom??? :shock:Dana2503:Mislim da je sledeca slika izgledala ovako, ali nisam sigurna.
]![]()
Ajd pogodi. Ozbiljno.Corto Malteze:a gde ti je metla![]()
![]()
![]()
Dana2503:Ludi Dandrla...Mislim, sledeca slika slikana tog dana, odmah posle one...
![]()
Bobo, a sto me ne ostavis na miru?SiIent Bob:Ajd pogodi.
Pa nije tuzna, samo je jutarnja i vec sam opisala zbog cega je takva.Jandrla:E p-a ona je tuzna...nema :smaljitjnafejsitj:![]()
Dana2503:Pa nije tuzna, samo je jutarnja i vec sam opisala zbog cega je takva.![]()
Pa, bas ima jedna onako, bash onako lepa sa sve osmehom, juce postavljana na Slikama...zgodan&nezgodan:Dano izgleda da imas prelep osmeh,nasmej se na nekoj slici LEPO...pozz