Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
Hmm... to je onda epilacija, ako se ne varam?Vesela_zena_beogradska:... na depilacuju .. koju odlazem vec par dana .. a brkovi porasli ..
:|Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmm... to je onda epilacija, ako se ne varam?Vesela_zena_beogradska:... na depilacuju .. koju odlazem vec par dana .. a brkovi porasli ..
:|Vesela_zena_beogradska:... na depilacuju .. koju odlazem vec par dana .. a brkovi porasli ..
chika_doktor:desi brko, daj nam dve pive![]()
desi brko, daj nam dve pive
Vesela_zena_beogradska:hehehe .. nausnice se depiliraju da nijedna sitna dlachica ne bi kvarila liniju ruza na usnama, tojest da taj deo bude savrseno gladak, bez najsitnijih dlachica, tipa onih kakve vidimo na breskvi, dakle, ne depilira se samo king-kong ..
ja moram ovo da kopiram...volim glatko...pa to ti je...netjem ni na frku sex ako sve nije pod kontrolom...Vesela_zena_beogradska:hehehe .. nausnice se depiliraju da nijedna sitna dlachica ne bi kvarila liniju ruza na usnama, tojest da taj deo bude savrseno gladak, bez najsitnijih dlachica, tipa onih kakve vidimo na breskvi, dakle, ne depilira se samo king-kong ..
Ma za mustaće se to zove epilacija... rekla mi jedna drugarica, ima ih!
ja moram ovo da kopiram...volim glatko...pa to ti je...

Vesela_zena_beogradska:Epilacija je uklanjanje dlaka nekim aparatima tipa laser i sl .. ili ja zivim u zabludi ..
maricicak:na sex.............nesto mi doslo..........
nepopravljiva:tako..jeste..da...ali ovo moje chudo nish ne bi unishtilo
A.G!:Zapravo u tom periodu (10:20) je to sasvim normlno, jer je tad seksualna sfera najaktivnija...

nepopravljiva:pa kad ima dlaka...shta tju...josh kad mi se hormoni uzburkaju...tugitza
nepopravljiva:evo netjem vishe...sad sam glatka pa eto netjem...pripreme su odradjene...forum je ubrzao rast...tako da je zahvat uspeshno zavrshen
Imamo, imamo, evo ja mislim na tvoje depilirane nausniceVesela_zena_beogradska:Eto .. nego ovi mushkarci pojma nemaju![]()

rastamann:Velja 50 cent
Uzima 50% od svake kombinacije![]()