šizela i smirela
sećate se?
sećate se?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sećate se?na ponedeljak...i ,sudnji dan,sredu....

sad nam kazes da je u sredu judgement day!!????na ponedeljak...i ,sudnji dan,sredu....

pa ja to da bi se dobro zapitao koja ti je perverzija najvaznija u zivotu jer nemas vremena za sve da ih ispunissad nam kazes da je u sredu judgement day!!????
Idem brzo da odradim sve perverzije koje nisam stigao i da se pokajem
...xexe, meni rodjendan u srijedu...i slava.....moram u ponedeljak u opsezne nabavke....![]()
i mojoj sestri danas rodjendan...a meni 31-og....ocekujem brojne poklone
![]()
Lepo je to kad i ljudi u poodmaklim godinama jos uvek dobijaju poklone... 

Stvarno?Lepo je to kad i ljudi u poodmaklim godinama jos uvek dobijaju poklone...
Mislim, nista licno...![]()

na jucerasnju noc , kako sam otisao na neki trecerazredni rejv posle 100 godina i skanjao sam se totalno , sve mi je bilo odvratno ,jos me celo vece spopadala neka nesrecnica sto toliko lici na Mariju Serifovic da bi mogla komotno da zaradjuje pare na tome:? ,pa me je i to nerviralo ,a i od onih lasera i strobova me je glava bolela ,mora da sam ostario:-( kuku lele -jadan ja :|
blago tebi,bar te startuju ribe danas marijin klon,sutra stoja ili tako neka

al do ujutru valjda se vratim u normalu 
same here :-Dblago tebi,bar te startuju ribe danas marijin klon,sutra stoja ili tako neka
![]()
inace stize starost nego sta,evo ja ponosno ostajem danas kod kuce jos nisam dosla k sebi od sinocal do ujutru valjda se vratim u normalu
![]()
doduse dobra stara drugarica Viljamovka je malo izvukla vece :-D
)
pa dobro tebe marija serifovic na ekstaziju () a mene je neki pijani tip zalio crnim vinom doduse bas sad gledam dzemper izgleda da nema fleka boga pitaj kako sam ja to uspela da ocistim onako pogubljena.
doduse i ja sam bila kriva,meni se orijentacija odmah poremeti i onda nesvesna sebe u prostoru guram ljude pa je bio sudar,jedan od mnogih
ili tipa idem idem
i ocu da prodjem kroz vrata
i zakucam se u zid![]()

aha samo koje belo
menjas lokacije ko carape.
zar nisi juce bio u silikon veli![]()

Pa valjda ovoaha samo koje belo
=![]()
neee :shock:Pa valjda ovo

Ne zaboravi da na merak-drive pozoveš forumašicu koju si besprizorno pokopavao nedavno, u nastupima kakvog ti već stanja duha i svijesti. Znaš, one fore s (po)kajanjem i tome slično.xexe, meni rodjendan u srijedu...i slava.....moram u ponedeljak u opsezne nabavke....![]()