TrenuRna deshavanja...xyz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hehe.. i ja sam od mnogih udrobljena :)
A činjenica je da su Novosađani onako, mirni i tihi i sve i da deluju pomalo smor i svakakvo..
Za Vojvođane se ne bih složila, jer ih ima raznih, ali stvarno raznih, zavisno i od podneblja i od krvi i svega.. ma, šareno je a to je najbitnije :)

Samo da se nastavim,
ljudi iz ravnice, originalno, nisu razmetljivci i galamdzije
a koliko su zaguljeni kad ustreba
to ko voli nek proveri.

Inace sam Ercov, po poreklu, ali pokusavam da objasnim glupsonima da im glava moze posluziti i za nesto drugo osim za unutarnji eho...

pa, svako mora da se snadje za sebe, nema tu price... nista ne dodje sa neba... ima ih dosta... nije losa fora ni oni sto tako izdaju stanove na noc, ne za mesec dana... bas nesto sad razmisljam... malo rizika i onda sve ide kako treba... a poznato je da ulaganje u nekretnine, otprilike, najsigurnije... eto... mozemo da napravimo jedan pos'o ovde, svi zajedno... il' to, il' da kupimo akcije Partizana... za merak... a to za ubijanje jetre... onaj sto pusi ce onome sto pije reci da pitje ubija... ili obrnuto... kao sto cemo mi uvek reci da je koka-kola ziro stetna jer nije prirodna... he hehe...

pa, svako mora da se snadje za sebe, nema tu price... nista ne dodje sa neba... ima ih dosta... nije losa fora ni oni sto tako izdaju stanove na noc, ne za mesec dana... bas nesto sad razmisljam... malo rizika i onda sve ide kako treba... a poznato je da ulaganje u nekretnine, otprilike, najsigurnije... eto... mozemo da napravimo jedan pos'o ovde, svi zajedno... il' to, il' da kupimo akcije Partizana... za merak...

hebale vas akcije
RiO, baš...

pa, svako mora da se snadje za sebe, nema tu price... nista ne dodje sa neba... ima ih dosta... nije losa fora ni oni sto tako izdaju stanove na noc, ne za mesec dana... bas nesto sad razmisljam... malo rizika i onda sve ide kako treba... a poznato je da ulaganje u nekretnine, otprilike, najsigurnije... eto... mozemo da napravimo jedan pos'o ovde, svi zajedno... il' to, il' da kupimo akcije Partizana... za merak... a to za ubijanje jetre... onaj sto pusi ce onome sto pije reci da pitje ubija... ili obrnuto... kao sto cemo mi uvek reci da je koka-kola ziro stetna[ jer nije prirodna... he hehe...

nije štetna
nego neukusna

pepsi takodje
po mojim ličnim doživljajima

fanta obicna rulz... ako se izuzmu alkoholna pitja... al', bas cu sad da pijem sok, k'o oni neki nenormalni... he hehe... to je rek'o jedan drug, kad je pio neki vocni... iznervirao se... jaoj, ljudi, sto ja volim ovaj zivot... idemo, masimo kukovima... veceras sebi pravim isto neku dobru hranu... sinoc sam si skuvao puding, posle vecere koja je isto bila super... puding od vanile, normalno...

Straaaashna ravnica iz perspektive Jovandeke Baabica
305391011_a2a02ad19a.jpg

Bu!
:cool:

puding od vanile uvek! najbolji... posle njega neka jagoda, il' slicno... citao negde na internetu da oko 70% ljudi prvo zatrazi sladoled od vanile... drugi najcesci izbor bi bio sladoled od cokolade... oni tako kazu, ne znam ja nista... a kad smo bili na moru, klinac od jednog jako dobrog prijatelja mog obavezno, kad prodjemo pored onog frizidera kaze: 'jel mogu ja sRacatelu?'... he hehe...

Ili sa višnjama... i griz sa višnjama... joj.. višnje :heart:
Pa kad se popneš na višnju, pa tako na drvetu jedeš još, onako samo malo prstima obrišeš... :)

Pa ja znam da svi više vole od čokolade.. bar svi iz mog okruženja, vanila im je kao bljutava i sve.. :/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back