Chovechuljak
Iskusan
- Poruka
- 5.466
caos ljudi
lep dan vam zelim
lep dan vam zelim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gazirano ubija jetru...

Hehe.. i ja sam od mnogih udrobljena
A činjenica je da su Novosađani onako, mirni i tihi i sve i da deluju pomalo smor i svakakvo..
Za Vojvođane se ne bih složila, jer ih ima raznih, ali stvarno raznih, zavisno i od podneblja i od krvi i svega.. ma, šareno je a to je najbitnije![]()

pa, svako mora da se snadje za sebe, nema tu price... nista ne dodje sa neba... ima ih dosta... nije losa fora ni oni sto tako izdaju stanove na noc, ne za mesec dana... bas nesto sad razmisljam... malo rizika i onda sve ide kako treba... a poznato je da ulaganje u nekretnine, otprilike, najsigurnije... eto... mozemo da napravimo jedan pos'o ovde, svi zajedno... il' to, il' da kupimo akcije Partizana... za merak...
Samo da se nastavim,
ljudi iz ravnice, originalno, nisu razmetljivci i galamdzije
a koliko su zaguljeni kad ustreba
to ko voli nek proveri.
Inace sam Ercov, po poreklu, ali pokusavam da objasnim glupsonima da im glava moze posluziti i za nesto drugo osim za unutarnji eho...

pa, svako mora da se snadje za sebe, nema tu price... nista ne dodje sa neba... ima ih dosta... nije losa fora ni oni sto tako izdaju stanove na noc, ne za mesec dana... bas nesto sad razmisljam... malo rizika i onda sve ide kako treba... a poznato je da ulaganje u nekretnine, otprilike, najsigurnije... eto... mozemo da napravimo jedan pos'o ovde, svi zajedno... il' to, il' da kupimo akcije Partizana... za merak... a to za ubijanje jetre... onaj sto pusi ce onome sto pije reci da pitje ubija... ili obrnuto... kao sto cemo mi uvek reci da je koka-kola ziro stetna[ jer nije prirodna... he hehe...

Straaaashna ravnica iz perspektive Jovandeke Baabica
![]()
Bu!
![]()

Nisam znala da još neko voli puding od vanile, mene obično svi gledaju kao da sam pala s kruške kad kažem da ga jedem i volim i sve...![]()

Bg Univerzitet?
što je tako usamljen![]()

nepce
Ej, a el znaješ možda
ko je pevo onu pesmu:
Pred Senkinom kućom, nane, vodenica...
Senka mi je sudjenica...
ja tu pesmu
mnogo volim