TrenuRna deshavanja...xyz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a ti mala Čupkice
nemo kakiš
gramatika ne bi trebalo da se uči
ja bih to samo da se iščitavaju textovi, pa da se posle simultano sklapaju rečenice
a da budu ispravne
ali to je kod nekih nemoguće, pa se pravi spisak pravila, poznatiji kao gramatika

dakle, nije gramatika glupa
glupi su oni kojima ona treba

ko je rek'o domaca rakijica i meze i sve? e, jel sam vam rek'o sto su mi doneli sad neki gosti flasu domace rakijice od dunje? znaci, vertujte mi, stvorena je da se popije uz prsutu... i uz neku muzikicu laganu... kao, na primer: ljubav mi srce nmori... dusa mi zeljom gori... za tvojim usnama... za tvojim ocima... danima i nocima... joj, zivote...

divno...sto onda ne obeleze 14 februar recimo...ili 15 jun jos bolje...mada to je sve bilo previse daleko ko ce se toga secati
klosarija najobicnija obicno smece slizano samo da bi dobili fotelje

Očigledno se nismo razumele... mnoge stvari bi se mogle obeležiti, no ne pridaje im se značaja, u raspravu se ni ne vredi upuštati, bar ne na ovom mestu..
A o političarima, zaista, samo sve najgore, no neko i time mora da se bavi...
A svako radi kako mu se prohte.. i svako tera neku svoju priču.. zato i jesmo godinama tu negde gde smo, i ako počneš intenzivnije da razmišljaš samo da se iznerviraš..

Stoga, ud'ri brigu na veselje i kad idemo na pivo? :p

pivo? lko je rek'o kad idemo na pivo? he hehe... danas ce biti dan za pivo, uz utakmicu... nema veze na ishod i na sve... mozda bude i nekih cevapcica isprzenih... onda crnog lukca... mladog... pa hleba u tostu... moze krompir... pomfrit... i sta cemo vise? zivi smo i zdravi,.. sve ostalo je nebitno totalno...

Očigledno se nismo razumele... mnoge stvari bi se mogle obeležiti, no ne pridaje im se značaja, u raspravu se ni ne vredi upuštati, bar ne na ovom mestu..
A o političarima, zaista, samo sve najgore, no neko i time mora da se bavi...
A svako radi kako mu se prohte.. i svako tera neku svoju priču.. zato i jesmo godinama tu negde gde smo, i ako počneš intenzivnije da razmišljaš samo da se iznerviraš..

Stoga, ud'ri brigu na veselje i kad idemo na pivo? :p

jeste kaze mi covek juce oko cega se ti sve nerviras pa ti nisi normalna :lol:
eh da znas ti sta treba..pivo uvek ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back