Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.751
...mene sirene asociraju na dobar sex, za koji sam u to doba josh verovao da postoji, a ono drugo, tj. prvo na shta me sete ne bi diznosim na ovom mestu el izaziva frustracije, a vetje od sexualnih nam i ne trebaju...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...i josh da dodam pored sexa i lj**** i domatja rakiica i meze i sve......mene sirene asociraju na dobar sex, za koji sam u to doba josh verovao da postoji, a ono drugo, tj. prvo na shta me sete ne bi diznosim na ovom mestu el izaziva frustracije, a vetje od sexualnih nam i ne trebaju...![]()

kupih novu četku za feniranje sa zebra print držačem
ima do dupeta kosa da mi doseže
jedva čekam petak
poslednji u nizu odlazaka u Beograd
očekujem obećanih 20 stepeni
da može da me vrti na sred ulice

...nachi dunju volim ko kajsiju...![]()

divno...sto onda ne obeleze 14 februar recimo...ili 15 jun jos bolje...mada to je sve bilo previse daleko ko ce se toga secati
klosarija najobicnija obicno smece slizano samo da bi dobili fotelje

...i josh da dodam pored sexa i lj**** i domatja rakiica i meze i sve...![]()
)))
i da
Bože svašta
pa naravno da treba obeležavati
ne slaviti, već se samo prosto setiti
kako inače da se napiše istorija
i uopšte da se stekne osećaj da Vreme teče, a Stvari nam se dodadjaju..
problem je uvek bio selektivno pamcenje...i slavljenje sramote a zataskavanje onog sto ne treba

Očigledno se nismo razumele... mnoge stvari bi se mogle obeležiti, no ne pridaje im se značaja, u raspravu se ni ne vredi upuštati, bar ne na ovom mestu..
A o političarima, zaista, samo sve najgore, no neko i time mora da se bavi...
A svako radi kako mu se prohte.. i svako tera neku svoju priču.. zato i jesmo godinama tu negde gde smo, i ako počneš intenzivnije da razmišljaš samo da se iznerviraš..
Stoga, ud'ri brigu na veselje i kad idemo na pivo?![]()

Dilajt - svE vreme, mislim, kad se već ispravljaš![]()

pa to za ove koji uče istoriju iz udžbenika
a svi mi znamo šta su udžbenici
neko je davno rekao da batalimo to
![]()