light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma daj ti si bre na slikama super
)))
ako se budes pridrzavala savetaPa jeste, da bi smršavila treba da umesto čokolada i keksa jede banane, grožđe, smokve, kruške i ostale šećerom prebogate namirnice... ali malo sutra.
Neka prestane da jede i nek se fizički aktivira i ima da smršavi, sve osim toga je samozavaravanje.

voce =
jabuke + kruske + lubenica + i ha hajj voca koje samo prodje kroz organizam
i ne treba da prestane da jede vec da povede racuna o kolicini i vremenu obroka.
sta ja najmke....idi bre zeno kod nutricioniste i dogodice se cudoako se budes pridrzavala saveta
Jao, bre, dosadni ste više sa tim savetima o ishrani, pa kao da devojka to ne zna, tj. postoji li danas neko ko to ne zna? Ali, oće na lak način da to sagori, brzo, kratko, bez odricanja. Isto ko i ja, uostalom.
A vi navalili, jabuke, jabuke, ebale vas jabuke.

onda KLISTIRANJE (od 3- 5 kg zavisi koliko je bila jesna i kosta oko 12 000din) i LIPOSUKCIJA (zavisi koliko je uzgalija salcica)
gric gric .....sto je dobra ova jabuka (greensmit) uh
zivka sve je ok![]()

Pa rekao sam da je to što je on napisao glupost, zato sam i stavio ali malo sutra na kraju rečenice.pffff divne si stvari naveo..pune secera i ugljenih hidrata
znas li da bodi bilderi kod pripreme za takmicenje ako umesto porcije pirinca (ugljeni hidrat) uzmu porciju voca, krecu da dobijaju salo...da si rekao narandze grejp pa i da razume covek
plus u proteinskoj nema voca uopste

Eo za Felix, iz NS-a.
![]()
Otišle mi neke linije u stranu, ali vidi se.

Pa rekao sam da je to što je on napisao glupost, zato sam i stavio ali malo sutra na kraju rečenice.![]()
....Nije ti bilo potrebno ovo na kraju rečenicesetnja+ manje porcije (hrane) + setnja + puno vode + setnja (citaj fizicke aktivnosti) = nisi bas zapazio ?
a ja i dalje lupam....zgodni bogovski lepi i prepametni KNUT-e![]()

setnja+ manje porcije (hrane) + setnja + puno vode + setnja (citaj fizicke aktivnosti) = nisi bas zapazio ?
a ja i dalje lupam....zgodni bogovski lepi i prepametni KNUT-e![]()

ebiga jos nije iscvrcalo do kraja........

Jaoj, bre. Pa, hoću da sagorim na lak način tih 5 kila, a da jedem njoke u sosu od gorgonzole bezbrižno.)))
Imam kratke noge, al to se na slikama ne vidi.![]()
Što znači šta?
Si jeo živo tj. onako žilavo ili nisi još ni jeo?
O živote, kad ne mož' ni meso normalno da ispečeš kako misliš šta drugo![]()