TrenuRna deshavanja...xyz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
voce =
jabuke + kruske + lubenica + i ha hajj voca koje samo prodje kroz organizam :D
i ne treba da prestane da jede vec da povede racuna o kolicini i vremenu obroka.
sta ja najmke....idi bre zeno kod nutricioniste i dogodice se cudo :) ako se budes pridrzavala saveta

Jao, bre, dosadni ste više sa tim savetima o ishrani, pa kao da devojka to ne zna, tj. postoji li danas neko ko to ne zna? Ali, oće na lak način da to sagori, brzo, kratko, bez odricanja. Isto ko i ja, uostalom.
A vi navalili, jabuke, jabuke, ebale vas jabuke.

Pa jeste, da bi smršavila treba da umesto čokolada i keksa jede banane, grožđe, smokve, kruške i ostale šećerom prebogate namirnice... ali malo sutra.

Neka prestane da jede i nek se fizički aktivira i ima da smršavi, sve osim toga je samozavaravanje.

pffff divne si stvari naveo..pune secera i ugljenih hidrata :)
znas li da bodi bilderi kod pripreme za takmicenje ako umesto porcije pirinca (ugljeni hidrat) uzmu porciju voca, krecu da dobijaju salo...da si rekao narandze grejp pa i da razume covek
plus u proteinskoj nema voca uopste

voce =
jabuke + kruske + lubenica + i ha hajj voca koje samo prodje kroz organizam :D
i ne treba da prestane da jede vec da povede racuna o kolicini i vremenu obroka.
sta ja najmke....idi bre zeno kod nutricioniste i dogodice se cudo :) ako se budes pridrzavala saveta

meni se cudo vec desava...jeste da jedva hodam,umor,nesvestice,depresija...al mora se covek malo zrtvovati :D

Jao, bre, dosadni ste više sa tim savetima o ishrani, pa kao da devojka to ne zna, tj. postoji li danas neko ko to ne zna? Ali, oće na lak način da to sagori, brzo, kratko, bez odricanja. Isto ko i ja, uostalom.
A vi navalili, jabuke, jabuke, ebale vas jabuke.

onda KLISTIRANJE (od 3- 5 kg zavisi koliko je bila jesna i kosta oko 12 000din) i LIPOSUKCIJA (zavisi koliko je uzgalija salcica :D)

gric gric .....sto je dobra ova jabuka (greensmit) uh :D

zivka sve je ok :mrgreen:

Eo za Felix, iz NS-a.

f_nsbgm_c3c2a8a.png

Otišle mi neke linije u stranu, ali vidi se.

pffff divne si stvari naveo..pune secera i ugljenih hidrata :)
znas li da bodi bilderi kod pripreme za takmicenje ako umesto porcije pirinca (ugljeni hidrat) uzmu porciju voca, krecu da dobijaju salo...da si rekao narandze grejp pa i da razume covek
plus u proteinskoj nema voca uopste
Pa rekao sam da je to što je on napisao glupost, zato sam i stavio ali malo sutra na kraju rečenice. :)

setnja+ manje porcije (hrane) + setnja + puno vode + setnja (citaj fizicke aktivnosti) = nisi bas zapazio ?

a ja i dalje lupam....zgodni bogovski lepi i prepametni KNUT-e :D
Nije ti bilo potrebno ovo na kraju rečenice :(

Inače ne lupaš, dok god ne spominješ voće i ako bi ubacio još neku fizičku aktivnost pored šetnje (aerobik, teretana, neki sport) to je zaista jedini način da se smršavi po PSu.

I naravno, paziti šta se jede. : )

setnja+ manje porcije (hrane) + setnja + puno vode + setnja (citaj fizicke aktivnosti) = nisi bas zapazio ?

a ja i dalje lupam....zgodni bogovski lepi i prepametni KNUT-e :D

a ja nemam ic snage u sebi..zaboravila sam da ti u stvari ugljeni hidrati daju energiju..i os al malo sutra skakati izmozden...ne mogu trening da uradim :(
a pijem hebena 2 ipo litra vode u zabu cu se pretvoriti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back