lavina
Domaćin
- Poruka
- 4.060
Bitno je da su deca vesela...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jesam opet svima na ignor?
![]()

Iz NS-a.
Džizs.
Kao, evo uspeli smo da vam sredimo, jeeee, blago nama, blago vama sa ovakvom železnicom.
Ima tri voza u toku dana..
Esu smradovi..
e ljudi nego ja nesto vas ozbiljno da pitam...ima li neko iskustva sa sagorevacima masti?
jesam opet svima na ignor?
![]()
meni nisi.
dobar dan.
![]()

e ljudi nego ja nesto vas ozbiljno da pitam...ima li neko iskustva sa sagorevacima masti?

Što lupaš, kad baš često ima vozova, tj. taman onoliko koliko treba?

Što lupaš, kad baš često ima vozova, tj. taman onoliko koliko treba?
Kad iskusiš, javi mi. : )

Nisam primetila.
Vikendom samo tri.
Ali dobro.
Lupam.
Nisam primetila.
Vikendom samo tri.
Ali dobro.
Lupam.
pa da ja ako prezivim
elem sta ce to tebi

) i imam tendenciju da odem 10 kg gore. : )Tako je, objasni joj.felix mozda tri direktna...al imas vise stanicnih...
)))
sagorevaci ?
ima da kakiss na svaka 2 sata neke masne cudne "kake"....ali nije lose. mada hemija je to ne treba se igrati sa organizmom.
bolje prirodno....voce...setnje....voce...povrce....MANJE PORCIJE ....vise vode....i da jabukovo sirce je keva za sagorevanje masti![]()
Kako šta će mi? Pa da sagorim masti.
Ja godišnje idem 5 kg gore, pa 5 kg dole, ali sad sam prestala da koristim ilegalne supstance (si mi ti beše to rekla) i imam tendenciju da odem 10 kg gore. : )
Pa jeste, da bi smršavila treba da umesto čokolada i keksa jede banane, grožđe, smokve, kruške i ostale šećerom prebogate namirnice... ali malo sutra.sagorevaci ?
ima da kakiss na svaka 2 sata neke masne cudne "kake"....ali nije lose. mada hemija je to ne treba se igrati sa organizmom.
bolje prirodno....voce...setnje....voce...povrce....MANJE PORCIJE ....vise vode....i da jabukovo sirce je keva za sagorevanje masti![]()