- Poruka
- 197
dobro je dok se svadjate ne valja kad se zacuti znaci proso voz
oko cehga sad ja da se svadjam
oko cehga sad ja da se svadjam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja odoh da se spremam za roditeljski da vidim kakva mi je nova ekipa od septembra![]()

Vaspitaljkapa ti si učiteljica![]()

Vaspitaljka![]()

Najlepse zanimanje na svetu je bibliotekar i kuvar al eto..pa još lepše .....najlepše zanimanje na svetu![]()
Najlepse zanimanje na svetu je bibliopekar i kurvar al eto..

Najlepse zanimanje na svetu je bibliotekar i kuvar al eto..
. kazes kao haj aj em konj
a ona se kao femka iz gasa watafak ar ju vont
o boze jos jedan ... etc
a ti onda kao hi hu ha
a ona kao hehe opa opa
a onda se nadjete
hihi to si ti
hehe ja sam
hihic pa lepsa si nego na slikama
haha i ti si
hihihehe cmok
)Pa kad su lepa zanimanja.Barem meni.Sta ima bolje od toga da si okruzen knjigama i da mozes da spremas klopu po celi dan ?
pa to možeš da radiš samo kući .........
i ove moje knjige i revije koje pratim sve su masneDa ali kod kuce me ne placaju za toI ja jedem dok citam znam da je ogavna navika al sta cu uzivam u tome
![]()

Pa ja onda vise ne mogu da kuckam sa tobom po forumu,to su nepremostive razlikeja više volim da čitam dok jedem![]()

Pa ja onda vise ne mogu da kuckam sa tobom po forumu,to su nepremostive razlike![]()

Bila jednom jedna krmacaaaa i imala tri prasetaaaa,i kada su prasici porasli u male nezahvalne svinje krmaca odluci da su joj dovoljno skakali po grbaci i rece im put pod noge sinovi majkini oci moje tri komada.Sada prasici tako pogubljeni oslonise se svako na sebe samog i podjose da nadju svak svoju srecu.Jedan ode u banku da digne kredit al mu bilo mnogo da otplacuje 25 godina pa napravi kucu od slame.Jeste da suska ko djavo kad duva vetar i ne da spavati al sta je tu je.Drugo prase uze sekiru i krenu da cepa drva za kolibu al naidje Ceca te ga pokupi i onda idi dok si mlad.Trece prase se uclanilo u stranku kod Vuka i za sad mu dobro ideajd ti čitaj a ja ću da jedem![]()

Osecam da im jedes mamulepo čitaš, oš griz, praseće pečenje![]()

nije, vidiš da je malo, koja bre krmača, gde bi ja na žensko![]()
Sto bre???? Sta ti je?naci vrhic idem na operejsn <3
ako me nema da znate zasto![]()
...naci vrhic idem na operejsn <3
ako me nema da znate zasto![]()