Trenurna dešavanja u kafani

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najlepse zanimanje na svetu je bibliotekar i kuvar al eto..

koja dva po dinamici totalno suprotna zanimanja ......bibliotekar , totalno dosadan posao i kuvar , super dinamičan .

Ja imam ovde ortaka koji ima restoran u koji vlasnik Geoxa dolazi na konju .....imali su 5 mišelinovih zvezdica i uvek mi je govorio , nemoj nikad jesti u restoranu :hahaha: .
A kada budem bio raspoložen napisaću jedan tekst o najluđem restoranu na svetu gde se krka naveliko , zove se Ciao Bei / zdravo lepi /

https://www.google.it/search?q=Ciao...Kn3ZbOAhUFwxQKHXGMDdAQsAQIKQ&biw=1301&bih=643

kazes kao haj aj em konj
a ona se kao femka iz gasa watafak ar ju vont
o boze jos jedan ... etc
a ti onda kao hi hu ha
a ona kao hehe opa opa

a onda se nadjete

hihi to si ti
hehe ja sam
hihic pa lepsa si nego na slikama
haha i ti si
hihihehe cmok

Zar se tako stvari odvijaju? Ti si izgleda prosao tu skolu.. i sta ti je donela?

Monolog, alkohol, prolaznost vremena... tja..

Život je jako jednostavan kad je jednostavniji :))

Ne bi da konjplikujem.

Zapravo idem sad na forum žene da kažem "hi hu ha" da vidim šta će da mi kažu... čisto radi statistike.

- - - - - - - - - -

hi hu ha

ajd ti čitaj a ja ću da jedem :mrgreen:
Bila jednom jedna krmacaaaa i imala tri prasetaaaa,i kada su prasici porasli u male nezahvalne svinje krmaca odluci da su joj dovoljno skakali po grbaci i rece im put pod noge sinovi majkini oci moje tri komada.Sada prasici tako pogubljeni oslonise se svako na sebe samog i podjose da nadju svak svoju srecu.Jedan ode u banku da digne kredit al mu bilo mnogo da otplacuje 25 godina pa napravi kucu od slame.Jeste da suska ko djavo kad duva vetar i ne da spavati al sta je tu je.Drugo prase uze sekiru i krenu da cepa drva za kolibu al naidje Ceca te ga pokupi i onda idi dok si mlad.Trece prase se uclanilo u stranku kod Vuka i za sad mu dobro ide :lol:

...svaka slicnost je slucajna..stativa.. :P ...

&

&

&

- - - - - - - - - -

naci vrhic idem na operejsn <3
ako me nema da znate zasto :D

...nadamo se dae po sredi estecki zafat..tipa..rutinski...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back